Gå videre til hovedindholdet

Weekend

Så nærmer vi os enden på weekenden.
Det har været en stille og rolig en af slagsen uden de store planer..
Jeg har fået pakket julekasserne helt væk. Jeg ved mange synes der bliver så tomt, når alt pynt er taget ned, men jeg synes det hele syner friskt og rent - særligt når der er kommet nye blomster ind.. 


På kommoden i stuen er der kommet en flot eukalyptus ind.
Det var gartneren der havde leveret nogle flotte eksemplarer til butikken og selvfølgelig måtte jeg også selv have en 😉
Er vild med den smukke sarte grønne farve..Kommentarer

 1. Jeg har altid syntes at det bedste ved julen er når man har båret det hele ud og i stedet sætter friske tulipaner :-) - Din eukalyptus er nu heller ikke værst :-) Jeg har aldrig set dem som potteplante; måske skulle jeg komme forbi din butik en dag. Det er vist ikke så langt fra hvor jeg bor nu ...

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så fine som potteplanter..men også lidt sarte :0) Om sommeren kan man have dem i krukker udenfor - ligesom oliventræer..de er så flotte.
   Det vil være hyggeligt, hvis du en dag kigger forbi butikken - du skal være velkommen ;0)
   KH.

   Slet
 2. ...og hvor må du nyde, at du ikke skal på på arbejde i morgen...selvom du sikkert har nok at gøre derhjemme :) Men, bare det man ikke skal ud ad døren.

  SvarSlet
  Svar
  1. ..du kan tro det er dejligt ikke at skulle haste ud af døren om morgenen ;0) og ja gøremål er der rigeligt af - men det er noget andet, når det er herhjemme.

   Slet
 3. Jeg er også i høj grad fan af at få pakket julen ned igen... Jeg elsker eukalyptusser, det er også én af mine favoritter! ❤️
  Hvor ser det dejligt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja! de er skønne..skal helt sikkert også have nogle i krukker udenfor, når det bliver lidt varmere i vejret.. :0)

   Slet
 4. Rigtig godt nytår
  og jeg håber du og familien er kommet godt ind i det nye år.
  Dejlige billeder du viser <3
  Jeg er meget glad for julen men det er også dejligt
  når det hele er pakket væk igen.
  God dag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte
   Ja, julen er en dejlig tid, men også rart at kunne starte frisk på et nyt år ;0)
   Rigtig god dag til dig
   KH.

   Slet
 5. Rigtig godt nytår til dig.
  Så smuk en plante. Elsker dem. Men her omkring er de svære at finde.
  Så jeg har ikke haft hældet med mig endnu......
  Jeg syntes bestemt også det bliver så nyt og rent når pynten fjernes...

  Rigtig god dag
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Så skønt med grønt i huset! Jeg ser frem til foråret ✨

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.