Gå videre til hovedindholdet

Godt nytår

Så fik vi taget hul på et nyt år.
Jeg håber I alle er kommet godt ind i det.
Vores nytårs planer blev lidt ændrede i forhold til det planlagte, så vi endte med at være herhjemme - bare os 4. Det var nu  ganske hyggeligt..vi spillede kort og lavede danse konkurrence til Playstation spillet "Just Dance" - til stor morskab for begge børn ;0)


Dagen idag har været stille og rolig og imorgen starter hverdagen så småt igen  - dog skal børnene først starte i skole på tirsdag.


Jeg derimod starter på en helt ny hverdag. Jeg har sagt mit job som pædagog op og skal nu til at gå hjemme. Det glæder jeg mig meget til. Jeg glæder mig til at have tid til at koncentrere mig om at udvikle butikken og planlægge spændende workshops, jeg glæder mig til at have god tid til at gå i haven og lave kreative projekter herhjemme, jeg glæder mig til at have mere tid til bloggen og så glæder jeg mig til at have mere tid til familien og være hjemme, når børnene kommer fra skole :0)

2017 bliver et spændende år
 - Rigtig godt nytår!


Kommentarer

 1. Godt nytår! Det lyder spændende. Held og lykke med den nye måde at leve på! Glæder mig til at høre mere om hvordan du kommer til at bruge din tid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Nana :0)
   Jeg glæder mig også til at fortælle om min - vores nye hverdag ;0)
   KH.

   Slet
 2. Tillykke med den store beslutning og din nye hverdag. Det bliver spændende og rigtig dejligt for dig. Ønsker dig og dine et rigtigt godt nytår.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anette.
   Ja, det var bestemt en stor beslutning at tage - og jeg glæder mig til at se hvad vores nye hverdag bringer..
   KH.

   Slet
 3. Ej hvor spændende. Det glæder jeg mig til at følge ;) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og jeg glæder mig til at fortælle om det Pia ;0)
   KH.

   Slet
 4. Synes det er så spændende med dit nye liv... og glæder mig til at høre om det næste gang jeg kører en tur ud til dig.

  Godt nytår til jer alle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Esther
   ..ja, du må høre mere, næste gang du kigger forbi ;0)
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.