Gå videre til hovedindholdet

Krea syslerier

Har leget lidt med gamle dåser, Vintage Paint og servietter og lavet fine blomster skjulere.. Kan ikke huske om jeg har vist ideen før, men uanset hvad, kan den godt tåle at blive gentaget. ;0)

Det er et let og overskueligt lille krea projektet, der kan bruges til mange anledninger..
- F.eks. til værtindegave eller som bordpynt, hvis man laver nogle stykker. Dåserne kan også bruges til andet end til blomster- f.eks til opbevaring af blyanter mv på skrivebordet.

Her har jeg malet dåserne i farven "Warm Latte". De har fået to gange. Ved sidste lag maling, lagde jeg servietten i den våde maling. Så fungerer den som lim. Husk det kun skal være det yderste lag af servietten du bruger.
Man kan også vælge at bruge et glansbillede eller lign. som dekoration, så skal malingen bare være tør og alm lim bruges istedet..
Samme princip kan i øvrigt bruges m kagedåser - så det er kun fantasien der sætter grænser :0)
God fornøjelse.

Kommentarer

 1. Det ser faktisk ret sødt ud (:

  - K

  SvarSlet
 2. Meget fine, hvad gør du ved den skarpe kant inden i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes ikke kanten er så skarp, måske fordi det bare er sådan et låg man hiver af, ifht hvis man bruger dåseåbner.. Man kan evt slibe kanten lidt og ellers arbejde med lidt forsigtighed :0)

   Slet
 3. Jo, den ide har du vist før....hos staxen....det var jo derfor jeg blev "ramt" af vintage paint.... :)

  SvarSlet
 4. ja, dig har jeg vist fået smittet godt og grundigt ;0)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.