Gå videre til hovedindholdet

En dag med blandede følelser

Dagen idag har været fyldt med blandede følelser..


En særlig dag fordi sønnen har fødselsdag og nu er blevet 12 år!! En dag han altid glæder sig til ;0) men i år har dagen også været svær fordi vi i lørdags, sagde farvel til min mormor- ungernes elskede oldemor ❤

Han synes det var svært at skulle holde fødselsdag uden oldemor og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke også havde en klump i halsen..
Vi inviterede bedsteforældrene til spisning og kaffe og havde en rigtig hyggelig aften..


På den gamle kommode står en vase, der har været min mormors. Idag var der en buket med roser og fresiaer. Min mormor elskede fresiaer..så på en måde var hun med..om ikke andet, så i vores hjerter ❤


Kommentarer

 1. Et af livet barske vilkår, for at elske må man også miste. Men et fantastisk liv, at blive oldemor og se sine børn, børnebørn og oldebørn vokse op, et livsmirakel. På denne måde lever din mormor jo ihukommelse hos jer hun efterlader. En meget opløftende tanke, synes jeg. Må i have den bedste støtte i den tid der kommer.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har været fantastisk at have hende så længe - 90 år nåede hun at blive. Hun har fortalt mange gode historier om sit lange liv og vi har alle vores minder, der gemmes i hjertet - for ja, det er en opløftende tanke at hun altid vil være der.
   Tak for din hilsen - og rigtig god dag til dig..

   Slet
 2. Kondolerer og tillykke på én og samme gang! Og masser af varme tanker herfra! ❤️
  Smuk, smuk vase du har arvet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :0)
   Ja..vasen har helt sikkert også en særlig plads i mit hjerte. Det samme har en gammel trearmet lysestage, der er ligeledes kommer fra min mormor. Dejligt med sådanne ting, der kan bringe gode minder frem..
   God dag til dig..

   Slet
 3. Smuk smuk vase - og smukke minder.
  Ja et stort tillykke med den unge mand, men også kondolancer. Det er svært og tungt - men jeg tænker altid på at det er et "på gensyn" og ikke et "farvel". Jeg tror på at vi mødes igen, og at vi altid vil være der for hinanden. Der er god plads i vore hjerter til dem som har gjort os godt og gjort os glade. Vi gemmer dem dér for evigt

  Knus og tusinde tanker fra mig...
  Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susan
   Ja, der er heldigvis god plads i vores hjerter til at gemme minder om dem vi holdt så meget af. - og ja, her er det bestemt også "et på gensyn" - en dag ;0)
   Rigtig god dag til dig

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.