Gå videre til hovedindholdet

Så blev den færdig..

Så blev gyngestolen færdig og den er også kommet plads i stuen igen. 


Puden er fra Chic Antique og du kan finde den lige her

Stolen er malet med sort Vintage Paint fra Jeanne d'arc Living, som jeg forhandler i butikken, og til slut har gyngestolen fået en gang sort voks - ligeledes fra JDL.


Malingen er super nem at arbejde med og jeg har malet gyngestolen i stuen, mens Tour de France kørte i baggrunden ;0)


"Dagligstuen" er nu stort set helt færdig. Der mangler lige en enkelt hylde over tv'et, samt et billede, der skal rykkes og så en smule nips på reolen ( som jeg iøvrigt frygtelig godt kunne tænke mig at finde en afløser for!). Men ellers er jeg færdig med omrokering..-for nu.. ;0)


Bag de lukkede døre gemmer "spisestuen" sig - og et nyt projekt er igang herinde..meen der går nok lige et par dage, før I får lov at kigge med..det driller nemlig det skidt!


Kommentarer

 1. Hvor er det blevet godt - glæder mig til at se hvad du har gang i inde i spisestuen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nina :0)
   Ja, jeg glæder mig ihvertfald til det er færdig - smiler.. Jeg siger bare tapet med skrift mønster!suk! ;0)

   Slet
 2. Hvor dejligt at blive færdig og fin er stolen blevet. Sådan en er slet ikke til at undvære. Den indikere hygge og varme på en helt speciel måde...
  Det lyder meget spændende med tapet... jeg har overvejet men er en klovn til at sætte det op. Så det afholder mig helt fra projektet!

  Rigtig god tirsdag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også ganske tilfreds med resultatet:0)
   Ja det tapet altså! Jeg har god hjælp i min mor og det var heldigvis "kun" en væg vi skulle sætte op på , men det var også rigeligt ;0) heldigvis er vi færdige nu - billeder kommer snart..
   God dag til dig

   Slet
 3. Hvor er det blevet godt med gyngestolen. Det lyder spændende med spisestuen..jeg kan læse af overstående svar at du er røget ind i nogle udfordringer..det bliver spændende at se :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0)
   Ja man må sige, det gav list grå hår i hovedet med det tapet ;0) men nu er vi heldigvis færdige og det er faktisk blevet ganske godt. Billeder af projektet kommer snart..
   God dag

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.