Børnene og jeg nyder ferien. Idag har vi været en tur i Roskilde sammen med mormor.
Udover besøg i tøjbutikker, Tiger og "Søster migræne" ( som datteren herhjemme har døbt Søstrene Grene hi hi..), var vi også inde og spise frokost på "Landmad". En lille hyggelig butik, med tilhørende café. Butikken minder lidt om en gammeldags købmandsforretning med spændende lækkerier på hylderne og lokalt producerede varer - du kan læse mere om konceptet lige her.
Min mor og jeg fik en "bonde tapas" og børnene fik "madder" med hjemmelavet frikadelle og spegepølse. Det kan bestemt anbefales - meget lækkert :0)
Jeg kan godt li tanken om "direkte fra jord til bord" og ved at bruge lokalt producerede råvarer er det jo et godt skridt på vejen :0)
Børnene spottede på menukortet at man kunne få brunch, og har spurgt hvornår vi kan det..Så næste besøg er næsten allerede planlagt .
Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense...
Hvor ser det bare fantastisk ud. Næste gang jeg kommer til staden skal jeg vist en tur forbi.
SvarSletElsker lige som du fra jord til bord konceptet.
Rigtig skøn dag
Charlotte