Gå videre til hovedindholdet

Det fører mere med sig..

Det griber om sig med den omrokering!
Imens jeg skriver dette indlæg, venter jeg nemlig på at malingen på den gyngestol jeg er gået igang med at male, tørrer så den kan få en sidste gang maling og herefter voks. Jeg maler med Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne d'Arc Living.
Stolen var tidligere hvid, men nu bliver den sort, for at skabe en bedre sammenhæng i indretningen i stuen :0)
Satser på puffen her, skal stå foran gyngestolen, så jeg kan sidde med benene op og nyde udsigten - der i øjeblikket ser sådan her ud, hvor solen så småt er ved at ned ;0)
Selvom det griber om sig, er det ok, for jeg synes jo faktisk det er ret hyggeligt.
Næste projekt bliver spisestuen, hvor jeg ( læs min mor og jeg) skal have tapetseret en væg, samt ombetrukket nogle spisebordsstole,  jeg var ude at hente i sidste uge!

Kommentarer

 1. Hvor bliver gyngestolen dog fin. Ønsker mig virkelig også en, men den rette er ikke fundet endnu. Beundrer virkelig hvor kreativ du er. kærlig hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke :0)
   Stolen her kommer fra mine forældre, men jeg kender godt det med at lede efter det helt rette.. selv er jeg på jagt efter "den helt rigtige bogreol".. lige pludselig lykkes det ;0)
   God dag til dig..

   Slet
 2. Hej!

  Din stol bliver meget smukt!

  Jeg er på ferie og male nogle stykker også ... Jeg fik fra min mor nogle bøjler, alle mørkt træ !!! Jeg malede alle hvide !!!!

  Du maler med sort og hvid I !!!

  Kiss Pri

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :0)
   Ja maling kan gøre underværker og ja, her er der både gang i hvid og sort maling..ja faktisk har jeg også et projekt med grå maling, men det skal jeg nok fortælle om en anden dag..
   God ferie til dig

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.