Gå videre til hovedindholdet

Omrokering!

Jeg ved ikke, om det er de sidste par dages ustadige vejr, ungerne der er gået på sommerferie eller min mors gener - smiler!, der har givet mig rastløshed i kroppen og lyst til at forandre og rykke rundt herhjemme..


Ihvertfald vågnede jeg tidlig lørdag morgen og gik igang med at flytte rundt i stuen.. Gårdejeren ryster lidt på hovedet af mig - han kender mig jo efterhånden ;0)


Datteren synes det var fedt - og gik igang med at hjælpe, da hun stod op ( ..og nu har jeg så formentlig givet "flytte rundt genet" videre til hende )  - og sønnen..tjaa han synes vist bare det var fedt at fjernsynet fik ny plads og der også var blevet plads til endnu en "tv-stol", efter den gamle sofa røg ud ;0)


Det er ikke det hele der er kommet på plads og små detaljer med flytning af billeder mv. mangler stadig - men den ene stue er næsten færdig og der er kommet mere lys og luft.


Den anden - den "nye" spisestue ligner til gengæld noget der er løgn - jeg vil undlade at billed dokumentere, men jeg tror (og håber) det bliver godt - det kræver vist bare lige et par times oprydning og flytten rundt :0)


  

Kommentarer

 1. Altid super dejligt med lidt om rokering.
  Tingene får bare nyt liv og det gør rummet også.
  Der skal ikke meget til at overraske.

  Rigtig skøn mandag
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Hahaha...da jeg stadig boede hjemme flyttede jeg om på mit værelse en gang om måneden. Først og fremmest fordi jeg syntes det var sjovt og for det andet fordi jeg så fik gjort ordentligt rent og derved slap for at høre på min mors: "Få nu støvsuget og tørret støv af på dit værelse, Esther".

  Hvis man har pladsen kan det være skønt at flytte om på tingene (og bonusen er grundig rengøring samtidig)

  Her hvor jeg bor nu, har jeg ikke behov for at flytte om. Der bliver højst smårokeret lidt, som da vi købte en stereoreol og en ekstra stol. Ellers står tingene som de plejer. Her er nu heller ikke så meget plads til at flytte rundt..så...
  Det har jeg det helt fint med, det giver mig en form for ro, at tingene står som de plejer. Hvilket måske også hænger sammen med, at jeg bor det 31. sted i mit liv. Jeg har altså flyttet nok gange i mit liv :)

  SvarSlet
 3. Omrokerings genet, det er altså ikke så ringe at have. Af samme grund har jeg ikke nogen lamper i loftet man ved jo aldrig om sofaen ender der hvor spisebordet stod..vel???

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.