Gå videre til hovedindholdet

Værtindegave

 
Forleden var vi til familiefødselsdag. Som værtindegave havde jeg lavet denne lille dekoration.
Fin og enkel. Idéen er ikke min egen - og sikkert heller ikke ny, men dette er altså min udgave ;0)
 
 
Selve "potten/skjuleren" er bunden af en mælkekarton, beklædt med papir. Foroven har jeg limet en bred blonde og herefter bundet et silkebånd og en grov snor omkring. På knuden har jeg limet et lille madonnaemblem, men det kunne jo også være en kogle, et lille hjerte el. lign.

 
Hyacinten har fået lidt silkepapir omkring, inden den blev sat i - og så er den færdig..
Måske er det også noget for dig?


Rigtig god søndag

Kommentarer

 1. Hvor er den bare yndig..
  Ja! Det behøver ikke altid at koste en million, når man skal i byen og meget hyggeligere at få sådan en fin gave.

  Ha´en dejlig Søndag..

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det flot og kreativt!

  SvarSlet
 3. Så fin den er - ligner en dyr sag fra blomsterhandleren :-)

  SvarSlet
 4. Den er fin og lige min stil...jeg ville også være blevet glad for sådan en, bare det en har, stået og brugt tid på at lave sådan en fin gave vil gøre mig varm om hjertet...

  SvarSlet
 5. Tak for de søde kommentarer - de varmer hver og en :0)
  Ha' en dejlig weekend
  KH.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.