Gå videre til hovedindholdet

Hygge på hylden

Der er kommet lidt nyt på hylden i entréen.. Lidt jul har stille og roligt sneget sig ind - ved godt det er lidt tidligt, men kunne ikke lade være ;0)

Et lille (jule)træ og lidt kogler har fundet vej.. På zinkhjertet hænger et fint håndlavet kort fra
Jeanne d'Arc Living.. Kunne bare ikke stå for det, da jeg så det i en forretning igår..

 


Jeg holder meget af lærkegrene - og kogler. De er fast indventar, når vi nærmer os jul. Både i kranse og dekorationer, men også bare en enkelt gren hist og pist, som her.. 

Vi har et enkelt lærketræ her på Gården og idag har jeg været ude at samle nedfaldne grene op. Jeg kunne godt tænke mig at have et par stykker mere, for jeg kan ikke lide at klippe for meget i det ene vi har.
Vi har også et fyrretræ - og ja det sviner lidt med alle de nåle, der drysser af - men det har altså nogle fantastiske kogler, så det får lov til at blive stående i haven og så er det bare med at få samlet sammen nu - de er nemlig også rigtig fine i kranse, dekorationer mv.


Her sidst på eftermiddagen blev stearinlysene på den lille hylde tændt ( det bliver dælme hurtig mørkt nu!!) og det ser bare så hyggeligt ud.
Jeg ved ikke med jer, men der sker bare et eller andet, når mørket stille kommer snigende og stearinlysene bliver tændt - man kommer helt ned i gear og slapper af..mmm jeg synes det er hyggeligt :0)
 
Rigtig god aften derude

Kommentarer

 1. Hvor ser det rigtig hyggelig ud og ikke mindst flot .Knus og forsat rigtig dejlig søndag Else Fogt

  SvarSlet
 2. Jeg var hos søster flora igår og hun havde bundet en stjerne af lærkegrene. Den var rigtig fed og enkel
  Lidt lige som denne her jeg har fundet her: http://www.eckmannstudioblog.com/easb01/jul/7-december sådan en tror jeg også selv jeg lave det er vist rimelig overkommeligt.. Her er julen også så småt startet. Det er hyg og manden har spurgt om jule kasserne ikke snart skal ned han syntes det er SÅ hyggeligt

  SvarSlet
 3. Hej
  Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  God Soendag
  Marie

  SvarSlet
 4. Det er da også så hyggeligt med det jul ... prøver nu at trække den lidt ;0)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud, skal da vist snart i omdrejninger med det Julepyntning.

  Knus Susi

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.