Gå videre til hovedindholdet

Kreativ weekend

Denne weekend har i den grad stået i kreativitetens tegn. Jeg har nemlig været på juleinspirationskursus i blomsterbinding, sammen med min min mor - og det har bare været fantastisk :0)

Tid og rum til fordybelse og en dygtig underviser, der bidrog med god inspiration.
Jeg er kommet hjem med fine ting - og hovedet fyldt med en MASSE ideer. Mon du kender det ;0)

Det er blevet til et par buketter, adventsdekoration/adventskrans og et par juledekorationer..
Du får lov til at se et lille sneakpeak her - jeg havde nemlig lånt sønnens ipod til at tage billeder med( synes lige mit eget var lidt for paparazzi-agtig hi hi..), så hvis du synes billederne er lidt "grumset" er det derfor..

Mit bud på en julebuket - man kunne evt. tilsætte lidt glimmer frøkapslerne..
 
Et glimt af en anden lille sjov sag..

..og glimt af årets adventskrans..
 
- og årets adventsdekoration.
Jeg kunne nemlig ikke bestemme mig i år og besluttede derfor at lave to :0)

 
Her min mors adventsdekoration..
 
..og den ene af hendes dekorationer..
Bemærk lige det fede lys med tekst fra "Den lille pige med svolstikkerne.."
( hun har fundet det i Netto)
 
..og lidt tættere på..
 
Det er ikke det hele jeg har taget billeder af, så når jeg har fået det hele godt på plads herhjemme, skal jeg nok vise lidt flere billeder. Så kommer tingene også bedre til deres ret, end de gør på disse billeder, men håber du alligevel kunne danne dig et indtryk?
 
 
Rigtig god aften derude :0)
Kommentarer

 1. wauw du er fan... god til det der... de er super flotte, det der lyse med pigen en svovlstikkerne det havde jeg også sidste år...SÅ fint...

  SvarSlet
 2. Kære Karina

  Tak for den smukke sag der stod ved min bryggeri dør.
  Er MEGET glad for den...
  Laver et indlæg om den også skal jeg lige bede om din adresse, hvis du vil sende den på fam.gudiksen@gmail.com

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.