Gå videre til hovedindholdet

Gaveleg

Jeg er med i en hyggelig gaveleg hos Birgitte og Kaffekoppen - og det betyder at der nu er to der har mulighed for at få en lille gave af mig :0)

Den fine pakke her er en "bare fordi-gave" fra min svigerinde :0)
-du kan se hvordan hun har lavet den lige her
 
Det eneste du skal gøre, er at være hurtig på tasterne og være én af de to første der lægger en kommentar til dette indlæg.
Herefter sender jeg en lille gave til dig og du skal sende en retur til mig ;0)
Derefter opretter du et lignende indlæg på din blog og herved spredes lidt glæde i blogland - og husk det er ikke gavens størrelse det kommer an på - og er man fiks på fingrene og kan lave den selv, så det helt fint og bare en ekstra luksus :0)
 
Håber I har lyst til at lege med derude..

 Stemningsbillede fra entréen

Rigtig god aften
 
 


Kommentarer

 1. Hejsa
  Hvor lyder det bare hyggeligt med en lille gaveleg ... Det vil jeg helt sikkert gerne være med til ...
  Rigtig dejlig weekend til dig og dine kære ...
  Min e-mail: dortherasmussen@mail.tele.dk
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Jeg vil være med...jeg kom både for sent hos Birgitte og Gitte med en kreativ verden...så håber og krydser at jeg er nr 2.....

  SvarSlet
 3. Hej Dorthe og Tine
  Hvor hyggeligt I har lyst til at lege med :0)
  Jeg sender en mail med adresse til jer i løbet af weekenden - og så skal I selvfølgelig også sende jeres adresser til mig ;0)
  Ha' en skøn weekend
  KH.

  SvarSlet
 4. Jubiiieeeeeeeer. Kan du mon huske min adresse??

  SvarSlet
 5. Hej igen
  Jeg har endnu ikke fået din adresse ... Har lige prøvet at skrive til din e-mail, men den virker ikke ... Vil du være sød at skrive til mig på dortherasmussen@mail.tele.dk, så jeg kan få din adr. og du kan få min ...

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.