Gå videre til hovedindholdet

(U)Hyggelig lørdag..

Idag har ungerne og jeg haft gang i forskellige små projekter  - både lidt spiselige og lidt til at skabe stemning ved hoveddøren..

Først kastede sønnen og jeg os over "Tivoli æbler.." 
Fine røde æbler fra haven..

Lidt kokos..


Æbler dyppet i karamel og kokos..
Lavede også en variation med hakkede mandler, den var heller ikke helt tosset ;0)


 Herefter var lillepigen vågnet efter en lille lur og så var det græskar tid..

Begge børn var meget entusiastiske og gik på med krum hals..
Lillepigen valgte en glad version og storebror valgte en lidt mere uhyggelig version - uhhh..

De færdige græskar blev sat ved hoveddøren til at tage imod gæster, samt skræmme uvedkommende væk hæ hæ..

Aftenen er blevet brugt i sofaen med slik og Gummi T. på film - ren råhygge :0)Ha' en dejlig aften derude
- hvad enten den er uhyggelig eller ej ;0)

Kommentarer

 1. Wauw hvor er de flotte....

  Elsker Halloween

  Super fine fotos

  vi ses
  kh
  loppe

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud... både arbejdet og resultatet! Græskarene ved døren er vildt skønne - de gi'r en fantastisk stemning med det orange lys. :-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 3. Hejsa;o)
  Jeg er forholdsvis ny her i blogland, og faldt lige over din hyggelige blog, som jeg glædelig vil følge...
  Du er også velkommen til at ta' et kig forbi min blog: http://hyggeglimt.blogspot.dk/

  Smil fra Chralotte

  SvarSlet
 4. Sikke nogle flottes græskar I har lavet. Og rigtig hyggeligt at møde dig :)

  Mange hilsner Pia

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.