Gå videre til hovedindholdet

Give Away

Som nævnt i sidste indlæg, har bloggen her nu eksisteret i 2 år! Helt utroligt som tiden går - men det skal da selvfølgelig fejres med en lille Give Away :0)

Jeg har sammensat en lille krea pakke med lidt blandede lækkerier:

Papir påtrykt juleevangeliet på fransk, gammelt nodepapir, lidt blonder og bånd, glansbilleder, Tilda stof, et lille kors og et emblem med en madonnafigur, samt et lidt større kors til pynt..
 
 
For at deltage skal du skrive en kommentar til indlægget.
Her må du meget gerne skrive, hvordan du har fundet vej hertil, samt hvor længe du har læst med her på bloggen :0)

Du behøver ikke have en blog for at deltage..

Jeg udtrækker den heldige vinder lørdag d. 10. november.

Håber I har lyst til at deltage..
 
 
Rigtig god aften
 - og tak fordi I læser med :0)

Kommentarer

 1. Wauw der er da lige mig det hele..... Jeg er på..
  Ja hvordan fandt jeg egentlig frem til dig, hmmm kan ikke huske om det var hos velkommen hos indretning med farver eller hvor...men jeg har vel fulgt dig i lidt over et års tid nu ...

  SvarSlet
 2. Hej Søde.
  Vil lige smide en lille kommentar til din give away.
  Jeg har nu fuldt din blog næsten i disse 2 år, det var så dejligt at følge med hvad der skete med jer, da vi boede i humlebæk.
  Få gode ideer og bare hygge læse.
  Tillykke med de 2 år på bloggen.
  knus

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig spændende ud - ville være skønt at vinde!
  Har ikke blog selv, men nyder at læse andres. Har fulgt din blog det sidste års tid. Så den via link ved en anden blogger, jeg følger. Er rigtig glad for at læse din blog og suger ofte nyttig inspiration til mig.
  Stort tillykke med din hyggelige blog - glæder mig til fremtidige indlæg ;-))

  SvarSlet
 4. Jeg vil gerne være med og tillykke med de 2 år : )

  SvarSlet
 5. Det vil jeg da gerne vinde :) har fulgt dig siden vores blogtræf i oktober..

  SvarSlet
 6. Nogle lækre kreative ting - lige noget for mig;o)
  Jeg har desværre ikke fuldt din blog så længe endnu - ca. 2 måneder, hvor jeg fandt frem til dig via en anden blogger, da jeg selv begyndte at interessere mig for kreative og hyggelige blogge, og selv kreerede en;o)
  Tillykke med de 2 år - jeg ser frem til mange flere spændende og hyggelige indlæg!!!

  SMIL fra Charlotte
  hyggeglimt.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Jeg vil helt sikkert gerne deltage.
  Tror jeg faldt over din blog via en anden blog, og har været med på sidelinien i... ved det ikke, men flere måneder :o)

  Tillykke med de 2 år.
  Kh Lise

  SvarSlet
 8. Hei,
  vil være med, - jeg fant deg gjennom Prinsesse Elin.... nå i dag!
  koselig med nye blogger....
  hilsen TOVE

  SvarSlet
 9. Tillykke med de to år. Jeg har læst med gennem over et år, husker dog ikke hvor længe. Skøn give away :-)

  SvarSlet
 10. Hvilke fantastiske lækkerier du har på højkant :-) Har fulgt din blog i knap et års tid og finder tit inspiration hos dig. Faldt over din blog, da jeg på et tidspunkt googlede kastaniekrans.
  Stort tillykke til dig og bloggen, ser frem til mange flere spændende og inspirerende indlæg.

  SvarSlet
 11. Først vil jeg sige Hip HURRAH og hjertelig TILLYKKE med de 2 år på bloggen. Håber det blir' til mange mange flere med skønne og inspirerende blogspots. En rigtig fin og lækker give away du har lagt på bloggen i den dejlige anledning... Jeg har ikke selv en blog, og er rimelig nu blogfølger (4 mdr.) - Jeg så din blog inde på en anden side,titlen fangede mig, og jeg måtte da lige se nærmere herpå. Fandt den med det samme spændende og inspirerende, så den måtte da bare følges. Så nu glæder jeg mig over denne, og nyder jeg dine indlæg, som jeg følger via bloglovin. Jeg bor selv på et landsted ved Sorø. Er som du også "gårdejerinde" (blot fra 67) :-, og gift med "gårdejeren" - og nyder sysler som dine. Derfor er det altid spændende med nyt fra hverdagslivet, kreative sysler og skønne idéer m.m. Ønsker dig en fantastisk weekend. :-)

  SvarSlet
 12. Tillykke med de 2 år med bloggen :o) Jeg har fulgt med i omkring 1 år, men kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog - måske via en anden blog.
  Jeg synes du har en meget inspirerende blog og jeg er imponeret over hvordan du får sammensat forskellige ting, så det bare ser rigtig godt ud. Drømmer om et landsted som jeres :o)
  De bedste hilsner Pernille

  P.S. Jeg har ikke selv en blog og kunne kun finde ud af at kommetere som anonym.

  SvarSlet
 13. Jeg vil gerne være med i lodtrækningen i din fine give away. Jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog, men var ikke i tvivl om at jeg ville følge den.

  SvarSlet
 14. Rigtigt dejlig ting, dem vil jeg gerne vinde

  SvarSlet
 15. Stort tillykke med de 2 år, jeg har fulgt din blog lige siden jeg selv fik en blog op og stå og den har jeg haft i næsten 1 1/2 år . Jeg tror jeg fandt vej til din blog hos en anden blogger og jeg har så fulgt dig siden. Tak for nogle fine indlæg. Kram Birthe

  SvarSlet
 16. Tillykke med de 2 år på bloggen og dejlig give away. Jeg tror det er ca 1 års tid jeg har fulgt din blog, kan ikke huske hvordan jeg fandt den, bruger til tider alt for lang tid på at surfe rundt.
  Hilsen Ditte Holm

  SvarSlet
 17. Jeg vil gerne være med for at prøve at vinde din give-away. Jeg har haft min blog i godt og vel 2 år og fundet dig via "filihunkat".

  SvarSlet
 18. Flot give-away. Jeg fandt din blog via en anden blog (hvor du lå på hendes blogliste)

  SvarSlet
 19. Jeg har ikke fulgt med herinde, men det vil jeg til. :) Jeg fandt dig gennem filihunkat, som har din give away på sin side.
  Jeg kan rigtigt godt lide den enkle/romantiske stil, og ville gerne lave fint julepynt af det. :)

  SvarSlet
 20. Hjertelig tillykke med de 2 år.
  Jeg fandt dig igennem Filihunkat.
  K.h. Lis Ai

  SvarSlet
 21. Tillykke med de 2 år.
  Deltager meget gerne i din skønne giveaway og jeg har fundet dig via en anden blog :-)

  SvarSlet
 22. Tillykke med de 2 år. Det ser da sørme spændende ud. jeg så dig hos filihunkat og tænkte det må jeg altså bare prøve at deltage i. Det er jo nogle super fede ting du har.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
 23. Tillykke med de 2 år. Jeg vil yderst gerne deltage i din fine give away. :-)

  SvarSlet
 24. Hej
  Jeg er ny læser af din blog, jeg fandt den hos Filihunkat og syntes den så spændende ud, glæder mig til at følge dig, og deltager meget gerne i din give away

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.