Gå videre til hovedindholdet

"Mor ved du godt der er 2 måneder til juleaften idag?"

..Det var sønnens bemærkning til mig i morges, da vi var på vej til skole mv.  :0) Børnene glæder sig og går ligesom moderen og lægger planer ;0)

Forleden købte vi årets første julekalender - og jeg er sikker på den nok skal blive et hit - både hos børn og voksne..
Vi har nemlig købt Byg selv -julekalenderen af Shane Brox ( jep ham fra fra Shanes Verden..).

Billede lånt lige herJeg havde kigget på den sidste år, men kom fra det igen - men i år skulle det altså være og den ser rigtig lovende ud.
En hel kuffert fyldt med krea lækkerier, julehistorie og kalender låger.. Fedt..

Du kan finde den lige her hvis det er noget for dig - og husk det går til et godt formål

Og hvis du har lyst til at gå igang med at klippe klistre med ungerne lige nu fandt jeg også denne her på Red Barnets hjemmeside - også fra Shane Brox's hånd..

Billede lånt lige her, hvor du også kan finde vejledning mm.
Sød ik ;0)

 
Ideen er hermed givet videre..
 
Rigtig god fornøjelse

Kommentarer

 1. God ide! Jeg har lige printet alt til koen, så nu skal der gemmes mælkkartoner derhjemme :) Er sikker på Oliver vil synes det bliver sjovt at lave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er sød ik ;0) Vi samler også mælkekartoner - og alt muligt andet dims herhjemme..
   God fornøjelse
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.