Gå videre til hovedindholdet

Fra dør til bord..

I sommers, da jeg var oppe på det gamle høloft over stalden, fandt jeg en gammel dør i en fin grøn farve.

I går fik jeg så slæbt den ned fra loftet - nu er den blevet til et bord herude i vognporten..
( og jeg undskylder for dårligt lys på billederne, men det er efterår :0)..)

 
Det var rimelig enkelt at lave bordet - jeg har sådan set bare lagt døren op på et par bukke ( fra Jem & Fix ).
Jeg synes det fungerer rigtig godt med det lidt rå look - særligt her i vognporten, hvor der også er indgang både til stald og fyrrum - så skal det altså ikke være for fint ;0)

Det gamle staldvindue er også et af de mange fund, jeg har gjort her på Gården..

Æbler, kogler, mos, kastanjer og lyng hører efteråret til..
Frugtkasserne er i øvrigt også fra Jem & Fix - et sæt med 3 stk, til en god pris ;0)

Æblerne vi har samlet i haven, har pt. plads under bordet..
 

 
Over bordet hænger en hylde. Den har været der siden vi overtog gården - jeg tror jeg lader den hænge - mon ikke jeg kan finde lidt lækkerier at sætte derop..

Rigtig god aften derude
 
- kig med imorgen, når jeg sætter en Give Away igang..
Bloggen har nemlig rundet 2 år!!

Kommentarer

 1. Fed fed dør...jeg kunne godt se den med en fed tekst på også brugt bag sengen som sengegavlen....Ihhhhh jeg ville så gerne have nye boxmadresser i stedet for seng med kant også lige en gl. Dør bag boxmadresserne....

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg var heller ikke i tvivl om at den skulle ned fra loftet ;0)
   Åh ja, god ide som sengegavl, men den er jeg altså ikke helt sikker på jeg får gårdejeren med på hi hi..

   Jeg skal nok tænke på dig, hvis der dukker flere op af slagsen - hvis du nu skulle få udskiftet sengen ;0)

   Slet
  2. Helt sikkert du skriver bare hvis du finder en gl. Dør på loftet..

   Slet
 2. Det ser både flot og hyggeligt ud , der skal ikke altid så meget til. Hyg dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) og det er jo det der gør det fedt - når man kan klare sig med lidt ;0)

   Rigtig god aften til dig..

   Slet
 3. Hej Søde.
  Hvor ser det bare hyggeligt ud, det nye du har fået sat op.
  Lækkert.
  Er vild med kasserne og det gamle vindue, giver super lækkert look.
  God aften.
  Knus

  SvarSlet
 4. En super ide. Det ser både hygsomt og nostalgisk ud. Passer rigtig godt ind til stedet, ligesom den deko du har valgt er helt i top hertil. :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.