Gå videre til hovedindholdet

Sprøde tulipaner

 - i vinterhvid udgave har fundet vej ind i vores hjem.
Her står de og lader tankerne glide en lille smule hen på forår..

Her en buket på køkkenbordet i en fin kande fra "Green Gate"


Jeg kan godt li' bare at have en enkelt blomst i en vase - det behøver ikke altid at være en hel buket
Så kan man jo lege lidt og sætte flere vaser sammen, eller måske bare nøjes med en enkelt..

På sofa bordet blev det til 3 vaser sammen med et par fyrfadsstager
  
Vaserne er fra IKEA

Fyrfadsstagerne er fra julens restsalg - sat ned med 50%
-men jeg synes altså godt de kan gå som vinterstager :0)

Hvad med dig - har du gjort nogen "jule-restsalgs kup"?


Kommentarer

 1. Ja det er som om, man godt lige kunne bruge et dyk ned i en forårsdag - indhalere hele herligheden, og ta den med sig tilbage hertil den sidste dag på året.
  Rigtig godt nytår

  SvarSlet
 2. Tak for din hilsen på min blog. :-)
  Jeg glæder mig også til fortsat at kigge med på din hyggelige blog, så jeg har fået registreret mig som fast læser hos dig. :-)

  Skønne tulipaner på dine fotos! De er smukke, som du har sat dem både i buket og hver for sig.
  Jeg EEELSKER friske, knitrende tulipaner! :-)

  Jeg har desværre ikke været ude og finde nogen billige rester fra julen i år. Men man plejer at kunne gøre nogle virkelige gode køb.

  Rigtig godt nytår!

  Mange hilsener fra Solsikke

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.