Gå videre til hovedindholdet

Perler, pebernødder og syge børn!

Havde egentlig regnet med at dette indlæg skulle starte med "så er vi ovenpå igen", meen efter en forholdsvis stille og rolig dag igår, hvor jeg var hjemme og en stille dag idag hvor ungerne var hos mormor ( fordi storebror havde lidt ondt i maven - og vi ikke ville tage nogen chancer) har lillesøster nu lagt sig med feber!
Hmm, bliver nok lige nødt til at svinge forbi lægen imorgen - bare for en sikkerheds skyld ;0) Så skulle jeg måske samtidig få tjekket hendes fod - den slog hun nemlig i børnehaven forleden og jeg synes altså ikke hun går helt rigtig på den??
- jo det er skønt at have børn

Men altså ind imellem alt det her virak er det også blevet til kreative sysler og "hyggerier".
Igår mens lillesøster sov til middag hyggede brormand og jeg os med perler og den Supermand tegnefilm nissen havde haft med :0)


jeg kastede mig ud i at lave engle af smykketråd og perler..

det blev til nogen stykker - sønnen kunne godt se hvad det var, det kneb straks lidt mere med Gårdejeren ;0)
Men jeg synes nu egentlig de er blevet meget søde

det blev også til dette hjerte med en holder til lys..

lavet af tyk ståltråd ( "elefanttråd" ) og perler på tråd, viklet omkring. Holderen til lyset er ligeledes lavet i "elefanttråd"


Senere på eftermiddagen, da lillesøster stod op, bagte vi pebernødder

- de blev måske en lille smule større end standard pebernødden ;0) Men de smagte dejligt - uhm
Opskriften finder du lige her

Nu vil jeg lige kigge til ungerne en sidste gang, inden jeg går i seng og så må vi se hvad morgendagen bringer af skønne udfordringer...  :0)

Kommentarer

  1. hej. dejlig inspirerende side. tak for fine og søde fotos.
    hej fra Maibritt

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.