Gå videre til hovedindholdet

Jeg leger lige lidt

Her var det så meningen at der skulle være et indlæg om julen hos Gårdejerinden og familie. Men jeg har glemt mit kamera hos mine forældre!  - så det må lige vente lidt..

Istedet bærer bloggen præg af at jeg leger lidt med design mm. 
Jeg har svært ved at bestemme mig - synes godt der må være lidt farver - men heller ikke for voldsomt..
Tænker det er meget naturligt at man prøver forskellige ting af, efterhånden som man bliver mere og mere bekendt med det at blogge - og alle mulighederne for design.. Vil jo gerne sætte sit eget personlige præg på det..

Jeg håber I bærer lidt over med mig - og jeg tager gerne imod feedback - og gode ideer og erfaringer fra mere erfarne bloggere end mig ;0)

Håber I nyder juledagene derude..

Kommentarer

 1. Tak for din kommentar på min blog. Det lyder hyggeligt med flytteriet. Kan se, at du linker til mig. Husker ikke, om jeg linker til dig, men ellers gør jeg det om lidt.

  SvarSlet
 2. Skrev en bemærkning til dig i går, men er ikke sikker på, at den blev publiceret. Jeg vil blot sige, at jeg har linket til dig og ønske dig rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 3. Merete Oxenbøll Kuld29. december 2010 kl. 22.42

  Hej søde gårdejerinde,

  Prøver at følge lidt med på din fine blog - dejlige billeder af en dejlig familie :-)
  Vi glæder os til nytårsaften.

  Knus fra en anden gårdejerinde ;-)

  SvarSlet
 4. Hej søde veninde
  Dejligt at du kiggede forbi - vi glæder os også til nytår ♥
  Knus

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.