Gå videre til hovedindholdet

GODT NYTÅR

Så er bordet dækket og vi klar til en hyggelig aften sammen med rigtig gode venner og deres skønne unger ♥


Bordet er holdt i hvidt og sølv og bare med et par enkelte hvide hyancinter i et par gamle vinglas som bord dekorationer.
"Bordløberen" er sølvpapir - jeg blev inspireret af hende her  
- synes egentlig det fungerer ganske godt

Kransekagen hentede vi igår.
Det er efterhånden blevet fast tradition, at min morbror laver kransekage til os
 - og han gør det RIGTIG godt skal jeg hilse og sige - MUMS

Jeg vil gerne ønske jer derude i Blogland et rigtig dejligt og lykkebringende nytår.
Tak for den gode modtagelse jeg har fået - det er dejligt I læser med og tak for jeres søde kommentarer.
Da jeg skrev mit første indlæg i oktober havde jeg bestemt ikke regnet med at der havde været over 600 visninger på siden ,når vi nåede december og at jeg samtidíg ville have 15 faste læsere.
Det gør mig rigtig glad at kunne dele lidt at min verden sammen med jer - og måske samtidig inspirerer lidt.
Jeg glæder mig til et nyt år..

I ØNSKES ALLE  EN RIGTIG DEJLIG AFTEN ♥

Kommentarer

 1. Hvilket smukt bord, for mig er det en meget vigtig ting med et bord der er smukt pyntet, det viser at værten har tænkt og gjort sig stor umage for sine gæster....;)))

  Sender dig og din familie et rigtig glædelig nytår, jeg vil se frem til at følge dig i året der nu snart er slut.

  Knus

  JANE

  SvarSlet
 2. Håber I havde en rigtig god aften.
  Med ønsket om et godt nytår

  /Louise

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.