Gå videre til hovedindholdet

Sensommer glimt

Sommeren går på hæld og efteråret venter lige om hjørnet.. man kan godt mærke der er et skifte på vej - men hold op en sensommer vi har! Luften er kold om morgenen, men op af dagen, når solen rigtig får fat, så er det da bare fantastisk :0)


Her følger lidt glimt, fra de sidste par dage..


I weekenden fik vi kørt halm ind. Vi var så heldige at få lavet en aftale med landmanden, der har forpagtet jorden ved siden af vores, så vi skulle ikke så langt for at hente det. Nu ligger det på loftet og er klar til brug.


I butikken har fragtmanden været forbi med nye efterårsvarer, de er nu fotograferet og  kommet på plads i butikken og på webshoppen.. 


Solens stråler varmer..


 - til glæde for planter og dyr. .så dejligt.


Her til aften har vi været på besøg hos mine forældre. . 
Vi tog aftenkaffen udendørs ved siden af pavillonen, hvor min far tændte op i bålfadet . .så hyggeligt :0)

Kommentarer

 1. The pictures are beautiful!
  I love it.
  Janicce / Brazil

  SvarSlet
 2. Åhhh så skønne billeder... og sikke et lys. Det er noget af det særlige ved denne årstid - lyset, de kølige aftener som lokker os til at tænde for bål og levende lys, og så alt det der skal høstes.
  Mange havehilnser fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja..lyset er noget helt særligt ;0) og de kølige aftener, med tæpper og en god kop kaffe ved bålet..mmm ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.