torsdag den 24. august 2017

Formland efterår'17

Den forgangne weekend bød på et besøg på interiør og designmessen Formland i Herning.
Jeg har efterhånden været der et par gange og endnu engang havde jeg min gode veninde under armen.
Vi havde i år booket en overnatning gennem Airbnb. Det var lidt specielt, fordi det var et værelse i et privat hjem, vi boede i.
Men det faktisk rigtig fint og Bonnie, som vores værtinde hed, forkælede os til den helt store guldmedalje :0) Vi talte faktisk lidt om det var som at være på besøg hos en tante eller lign. ;0)

Søen her lå lige i "baghaven" til vores vært..

Når turen går til Formland er det for at hente inspiration, se hvad der "rør" sig, hilse på "gamle" leverandører og måske finde nogle nye spændende ;0)

Vi sætter to dage af, for man bliver så mættet af alle de indtryk man får, når man går rundt og taler med en masse mennesker og mærker  - og måske smager på tingene..uhhmm "Food" området er klart en favorit :0)


En anden favorit er de små lækre spisesteder, som vi naturligvis også besøgte - for "..uden mad og drikke..".
Vi fik nød bl.a. en lækker kage til vores eftermiddagskaffe i et lille "café hjørne", som Nikolaos Strangas stod for.. Vi blev ikke skuffede..mums..


De sidste par gange vi har været afsted, har jeg været lidt skuffet over den inspiration, jeg har kunne hente med hjem til min lille butik - men en af de stande, der altid er utrolig flot er Bgreen. Et firma der handler med forskellige typer potter, krukker og andre lækkerier til planter..


Her er altid et væld af smukke planter og de er så dygtige til at præsentere deres produkter.. meget indbydende..Jeg var naturligvis også forbi et par gamle kendinge og hilse på - her havde jeg dog bestilt de fleste varer hjemmefra, men det er nu alligevel rart at se tingene "live", samt hilse på sælgerne..

..glimt fra Ib Laursen..

..og fra Chic Antique..


..og altid hyggelige Maileg..


..som altid med en masse skønne sager til børn og barnlige sjæle :0)


En fin messe og en dejlig venindetur. Den lange køretur gør, at vi rigtig kan få vendt hele "verdens situationen" .. smiler..

..glimt fra udendørs området..
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥