torsdag den 31. august 2017

Havebesøg i rosenhaven

Her på den sidste sommerdag, tænker jeg tilbage på et særligt havebesøg.
Jeg var nemlig på besøg i en smuk rosenhave - Peters have. Peter var med på turen til Hamburg og er lidt af en rosen ekspert. Peter, med efternavnet Ørum Scherg, er tilknyttet både Haveselskabet og Rosenselskabet.


På turen til Hamburg, var der flere der kendte Peter og havde hørt om hans have ( jeg må indrømme, jeg ikke var en af dem ). Vi var så heldige at Peter og hans kone, gerne ville vise deres have frem og en meget varm sommerdag ( vel ja, en af de få denne sommer ) gik turen gennem skoven på cykel, for det viste sig at haven ikke lå så langt fra, hvor vi bor. Ja faktisk havde jeg tidligere cyklet forbi den og kastet nysgerrige blikke over hækken ;0)


Haven var inddelt i mindre rum  - og med en stor frodighed. Selvfølgelig primært af roser, men også andre smukke planter, havde sneget sig ind.


Der var navneskilte på alle roser og der var alle typer af roser.. Det var så smukt bare at gå rundt og nyde det hele..
Prøv lige at se det kig her, ned igennem haven :0)


Dahlia haven..Flere steder i haven, var der små hyggelige kroge og siddepladserEn havedam med STORE Koikarper, var der også i haven.. Meget fin anlagt med natursten og grøn frodighed omkring..

   
Peter og hans kone bor i en smuk gammel ejendom, der hører under Vallø Stift. Da de overtog ejendommen, var der stort set kun græsplæne og høje træer.. Det er svært at forestille sig, når man går rundt i sådan en smuk og etableret have..
Men et meget spændende besøg - er så glad for jeg har været rundt at se flere forskellige haver i år. Det er dejligt at andre haveejere har lyst til at åbne deres havelåge op og vise frem. En dejlig og inspirerende oplevelse :0)

2 kommentarer:

  1. Sikke en smuk have! Den kunne jeg godt tænke mig at se engang. Man bliver nemlig så glad og inspireret af at komme på havebesøg :-) Tak for billederne!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det har været skønt at besøge forskellige haver i år :0) Spændende at se hvordan andre indretter sig udendørs og bruger haven..

      Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥