Gå videre til hovedindholdet

Hortensia krans

Min mor har en kæmpe stor hortensia - en af dem, hvor man bare kan klippe løs og stadig ikke se det ;0)
Jeg fik lov til at nappe en stor posefuld og idag har jeg bundet en smuk krans.
Det er faktisk meget let at gå til, så har du mange hortensia i haven, så brug nogle af blomsterne til en krans.
Jeg startede med at lave en krans af hegnstråd, herefter gav jeg den blomstertape og så har jeg bundet blomsterne på med vinseltråd.
Blomsterne vil med tiden tørre ind, så den må gerne være lidt fyldig.
Til slut er det bare at finde et passende sted at hænge den - min hænger lige nu på den store hylde i bryggerset.
God fornøjelse :0)

Kommentarer

 1. Hvor er den bare smuk. De farver er så skønne. Min hortensia er mørk pink og er ikke lige min kop te. Men måske den blir flottere når den tørrer.
  Din er ihvertfald mega smuk

  Rigtig god dag
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone
   Mange tak.
   Ja, jeg er også vild med farven. Den er sådan lidt sart lyserød når den blomstrer og så skifter den farve til denne fine sart grønne/pastel rosa..
   Jeg har også selv en mørk pinkfarvet - den får lov til at blive i haven ;0)
   Rigtig dejlig dag til dig

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.