Gå videre til hovedindholdet

Sommerglimt

Så kom der lige en enkelt sommerdag eller halvanden ;0)
Igår var vi i haven det meste af dagen og aftensmaden blev hurtigt ændret til "bålmad" istedet - det er med at udnytte når solen endelig kigger frem. Der blev både lavet lidt praktisk arbejde, samt spillet "Kongespil". Hyggeligt :0)
Idag har det været overskyet, men det er heldigvis først nu, her til aften, at det er begyndt at regne..
Billederne er taget i går  og byder på sommerglimt fra haven..

Kommentarer

 1. Det ligner en smuk og dejlig sommerhave.... Jeg er VILD med bål og den stemning det giver, og næsten ugentligt siger min mand at han så gerne vil have et rigtigt bålsted.
  Solen kigger ned til os - og vi må nyde den alt hvad vi kan. Dansk sommer :-)
  Mange sommerhilsener fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, elsker det lys sommersolen giver, når den lige glimter ned mellem træerne ;0)
   Bålstedet er noget af det bedste vi lavet - det er så hyggeligt at sidde der sammen og snakke eller bare lade tankerne flyde, når man stirrer ind i flammerne..
   Er sikker på I ikke vil fortryde det, hvis I laver et..
   Rigtig god sommer :0)

   Slet
 2. Så smuk ser det ud og rigtig sommerstemning. Håber ikke vi skal sige. Ja det var så den sommer........ Jeg elsker også bål og det mad der kan trylles frem i røgen. Det har noget særligt over sig.

  Smuk søndag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte
   Nej, håber bestemt også der kommer flere af de dage, selvom det ikke ligefrem ser lovende ud - men bare det ikke regner, så er jeg glad :0)
   Bålstedet er noget af det, jeg er mest glad for i haven - vi har allerede haft så mange gode stunder der..
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.