Gå videre til hovedindholdet

Rosentur til Hamburg - del 2

Her følger del 2 om Rosenturen til Hamburg, som jeg var afsted på i sidste uge.

Dette indlæg omhandler parken "Planten un Blomen". En vidunderlig kæmpe stor park, beliggende i Hamburg.


Parken rummer mange forskellige elementer og hele tiden bliver øjet draget mod noget nyt. Vi brugte en formiddag i parken, men kunne sagtens have brugt længere tid. 

Glimt fra legeområde til børn, som også rummede en mere "traditionel" legeplads del, samt forskellige små "stationer" med vandleg..

Plæner og sø område med masser af gæs og ænder..

 Adskillige hyggelige kroge med bænke og stole, et par cafeer, et stort drivhus ( som vi dog ikke fik besøgt )

Her indgangen til "apotekerhaven"

Vandkunst

Vi måtte også lige omkring den Japanske have, som skulle være europas største japanske have 
 - Og så selvfølgelig..


Rosenhaven, med ca. 300 forskellige roser, som var vores mål med turen.


Roserne stod i bede og havde selskab af forskellige stauder - det er som jeg bedst kan li' roser. Når de har selskab :0)

Jeg vil lade billederne tale for sig selv..
Vi gjorde i øvrigt også en sjov opdagelse..
Herhjemme på gården gror der en rose op af datterens legehus - en lidt genstridig sag, med masser af torne - men rigtblomstrende og på den måde, rigtig fin. Vi har ikke vidst, hvad det har var for en - men pludselig stod den der! Midt i parken og havde et navn..


Så må jeg præsenterer:


Det er da lidt pudsigt ik :0)

Vi havde en skøn formiddag i parken - og kommer du forbi Hamburg, skal du ikke snyde dig selv for den oplevelse.


Kommentarer

 1. Hvor er det flot; Hamburg er generelt et skønt sted at besøge (:

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en dejlig by. Jeg kunne sagtens forestille mig at besøge den igen, med resten af familien ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.