Gå videre til hovedindholdet

Så blev det første søndag i advent...

..og november lakker mod enden. 

Det har været en travl november for mit vedkommende. Der har været en del at se til i forhold til butikken! Det betyder at bloggen er blevet forsømt lidt, eller ihvertfald skubbet lidt til side, for det vigtigste er nu engang familien - den kommer i første række ;0) 
Nu er de fleste større arrangementer i butikken, samt en enkelt barnedåb i familien overstået, så nu håber jeg at kunne bruge lidt mere tid her på bloggen - og vise jer lidt af det vi går og pusler med herhjemme..

Idag fik jeg lavet vores advents dekoration. Den har plads på bordet her i den lille stue.


Den er lavet på våd oasis i et gammelt træfad. Holdt i enkle farver - lige som jeg godt kan lide det.


Et par julekugler, husløg og kogler supplerer gran, blød ene og eucalyptus - og så lige en lille smule tørret tilantia mos.


Lysene er fra Claus Dalbys bolig kollektion - jeg er lidt vild med de er rillede..


 Det er også blevet til et nyt pudebetræk - og så lidt levende pynt i form af en kattekilling ;0)


Idag har vi været en tur i biografen og se årets julefilm - "Emma og Julemanden". Hvis man har børn - eller måske nogen, man kan låne :0), kan den anbefales.

Nu venter en god kop kaffe og lidt hjemmebagte cookies, en god ven var forbi med idag - og så krydser vi fingre for, den varslede storm ikke bliver alt for voldsom!

God første søndag i advent til jer derude.
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.