fredag den 20. november 2015

Inspirationsaften

I denne uge, har jeg afholdt inspirationsaften sammen med den lokale boghandler. Måske lidt utraditionelt, vil nogen tænke og så måske alligevel ikke..


Vi havde slået os sammen, for at inspirerer vores kunder til at skabe fine juledekorationer og kreative syslerier.


Temaet var "Claus Dalby Jul" og vi havde taget udgangspunkt i den seneste bog - "Hvid jul". 
Jeg havde taget nogle af tingene med fra Claus Dalby bolig kollektionen, som jeg forhandler i butikken, og lavet dekorationer i flere af tingene, hvor at vise, hvordan man kan bruge dem ;0) og fra boghandlerens side, var der lavet fine dekorationer af papir og selvfølgelig kunne man købe redskaber, papir, glimmer mv.


Det var bare en rigtig hyggelig aften og vi fik mange positive tilkendegivelser. Vi har faktisk snakket om at afholde et lignende arrangement på et andet tidspunkt.


Jeg holder meget af disse kundearrangementer. Det gør mig virkelig glad, når jeg kan inspirerer andre til at selv at tænke "det her kan jeg godt" :0)  


På tirsdag har jeg juleworkshop i butikken - det glæder jeg mig til. Derfor står denne weekend også i julens tegn. Jeg skal have lavet lidt flere dekorationer og så skal datteren og jeg have afprøvet en opskrift på selvhærdende ler, jeg har fået af en af mine gode kollegaer - det bliver hyggeligt :0)4 kommentarer:

 1. Det er da en god idé at I slår jeg sammen på den måde! Og dejligt at høre at I kan lokke folk til :-)
  God weekend - med juleforberedelser!

  SvarSlet
 2. Hvor er de der træ-stjerner virkelig fine :)

  SvarSlet
 3. Supergod ide - fortsat god fornøjelse med julerierne. Håber der kommer en rapport om ler-projektet - det lyder spændende.

  SvarSlet
 4. Ja, jeg ville jo gerne have deltaget...men var til blomsterbinding...så...som jeg sagde til Natasja, så håber jeg at jeg kan næste gang I laver et lignende arrangement....f.eks. i forbindelse med påsken.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥