Gå videre til hovedindholdet

Der er dækket op..

..på det lille havebord udenfor vores udestue.


Nu ikke længere med kaffekopper ;0) men med gran og kogler.


Jeg har bundet granet fast, så det ikke flyver væk i efterårsvinden og så har jeg brugt lavgrene, fyrkogler, pinjekogler og et par beton kogler, jeg selv har støbt.
  

Julerosen er plantet i en grålig krukke, der passer fint til betonen og lavgrenene og så er der selvfølgelig også blevet plads til en lanterne.


Det er rart at have lidt at kigge på, når nu bladene begynder at falde af og det hele kan virke lidt bart..


Det lille lys er blevet tændt - det ser hyggeligt ud, når mørket falder på.

I aften tænder vi ekstra mange lys..lys for at mindes og lys for fred - med tanker på det frygtelige, der er sket i Paris!
Kommentarer

 1. Hvor er det fint hos dig. Sikke et flot bord. Jeg glæder mig til jeg selv skal igang - men det trækker vist ud.
  Ja i aften tænder vi lys... masser af lys.. og sender tusind tanker ud i verden. Hvad er det dog der sker.
  KNUS Susan

  SvarSlet
 2. Jeg elsker både kogler og juleroser. En fantastisk sammen blanding.
  For mig er det noget af det smukkeste sammen med dine grene. Fantastiske farver sammen.
  Rigtig skøn dag

  Charlotte

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt og indbydende ud med sådan en opdækning - jeg elsker kogler, både de støbte og de ægte, og juleroser kan man godt nok heller ikke få for mange af (så lige i dag, at en del af mine juleroser står enten i knop eller med blomst DEJLIGT)
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.