lørdag den 7. november 2015

Let dørkrans

I går fik jeg lavet mig en dørkrans af buksbom. 


Den er helt grøn og enkel - og med indbygget lyskæde med timer. Så smart. 
Den har sådan et interval, så den tænder automatisk både morgen og aften, men holder pause om dagen og natten..


Du kan finde kransen lige her

 Det er den færdige krans med lys her, jeg har leget lidt med.


Jeg tænker man vil kunne bruge meget forskelligt grønt - gran, ene, oliven, eucalyptus eller måske mistelten.. Men valget faldt altså på buksbom, for det har vi haven i rigelige mængder ;0)


Jeg har stukket buksbom ind imellem metaltråden, så det sidder fast, på samme måde som jeg ellers ville binde en krans. Altså samme vej rundt. Man kan evt. lige hæfte det med lidt vinseltråd, hvis man ikke synes det sidder helt fast. Så er det bare at fylde kransen, til den får det udtryk man gerne vil have - og så hænge den op ;0)

4 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet simpel og fin

  SvarSlet
 2. Kransen er smuk i sin enkelhed og så er buksbom ikke så julet...fint til en novemberkrans. Har selv lavet en krans i dag af buksbom, men jeg synes at grenene er så lange at de let kommer til at stritte for meget.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingeborg
   Ja buksbom er rigtig fin at bruge - og som du siger, så kan den nemlig sagtens bruges nu uden at komme til at virke alt for julet ;0)
   Hvis du synes dine grene stritter lidt for meget, kan du fæstne dem lidt efterfølgende med en lille "hårnål" af ståltråd, du kan stikke ind i kransen hvor det er nødvendigt..
   God dag til dig

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥