Gå videre til hovedindholdet

Dekoration på havebordet

Idag fik jeg lavet en dekoration på havebordet i gården.
Den har lidt jul over sig, men jeg tænker det går an, selvom vi kun er i starten af november.


"Bakken" er lavet af en gammel æblekasse jeg har savet op, således at der er blevet to "bakker"


Jeg har savet midterstykket ud. De brædder kan efterfølende bruges om bund i toppen af kassen - og voila, så har du to bakker ;0) 

Jeg har lagt skovmos og pudemos i bunden. Herefter satte jeg en lanterne med kogler i bunden ( det kunne også være et gammelt sylteglas el. lign ), "plantede" 3 hyacinter og et lille juletræ i bunden og sluttede af med forskellige kogler.
Jeg har brugt fyr kogler og pinjekogler og så har jeg lagt et par af de flotte kogler og agern fra Claus Dalby Christmas Collection, som jeg forhandler i butikken. Jeg er helt vild med dem - synes de er så smukke.


Når vi når lidt længere hen på måneden, skal bordet dækkes med gran og så kommer nok der også en lyskæde. Men for nu, ser det sådan her ud på havebordet:Kommentarer

 1. Åh, kan man få hyacinter ... Det må jeg også have! Der er altså bare noget over hyacinter. Din bakke er smart og din bakkepynt smuk!
  God ny uge til dig!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana :0)
   ..og ja , man få hyacinter - dejligt. Jeg fik nogle hjem fra Grønttorvet i tirsdags, mon ikke du kan finde nogen i din lokale blomsterbutik?
   ..også rigtig god uge til dig
   KH.

   Slet
  2. Tak Nana :0)
   ..og ja , man få hyacinter - dejligt. Jeg fik nogle hjem fra Grønttorvet i tirsdags, mon ikke du kan finde nogen i din lokale blomsterbutik?
   ..også rigtig god uge til dig
   KH.

   Slet
 2. Sikke en god ide med æblekasserne - det må jeg prøve!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.