torsdag den 13. august 2015

Lidt flere ferieglimt..

Selvom hverdagen så småt er ved at finde sin rytme igen, med skolegang, arbejde og fritidsinteresser, så får I altså lige et par ferieglimt mere fra vores ferie i Sverige - og så lover jeg at der går lidt inden der kommer mere ferie spam fra mig ;0)

Som nævnt tidligere var vi også på Öland. Jeg fik ikke taget så mange billeder som jeg egentlig gerne ville, for der var virkelig smukt - men lidt fik jeg da taget..


Öland er Sveriges næststørste ø og den sydlige del af øen er udpeget til Verdensarv af UNESCO.
Du kan læse mere om Öland lige her


Flere steder på øen står der gamle vindmøller. Nogle steder bare en enkelt og andre, som her, står der flere samlet. De er ret flotte, synes jeg, med deres vejrbidte træ. Vi kørte en del rundt og så på landskabet. Utroligt fascinerende..


 Vi spise frokost i byen Färjestaden, hvor man næsten ( havde det ikke været for det lidt blæsende vejr ), følte man var kommet syd på. Se bare palmerne her på havnen.

Ungerne nødt også godt af at solen kiggede frem og snuppede en tur i bølgerne, mens Gårdejeren og jeg bare sad og nød udsigten - synes måske det var liige koldt nok at gøre dem selskab :0)  


Vi spiste frokost på denne hyggelige restaurant eller "Lounge".
Jeg blev, selvfølgelig fristets man til at sige, ret begejstret over deres indretning. Ren maritim stemning, med vejrbidte møbler og en fed bar.


Vi har lovet hinanden at vi vil besøge Öland igen. Måske med en overnatning, for vi er altså ikke helt færdige med at gå på opdagelse her..

1 kommentar:

  1. Kom du bare med noget spam, det er jo inspirerende :o) Hvor ser der lækkert ud, det må have været en skøn tur. Vindmøllerne fik mig til at tænke på Holland.
    Kh Linda

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥