tirsdag den 18. august 2015

Inspirerende tur til Formland - del 1

I denne weekend har jeg været en tur i Jylland for at besøge Design og Interiør messen Formland, som mange af jer sikkert kender.
Ligesom sidste år, havde jeg min gode veninde med under armen. Til forskel fra sidste år, havde vi i år booket en overnatning på et hotel, så vi havde både fredag og lørdag til at kigge. Det var rigtig rart at have god tid, og det vi ikke nåede fredag, kunne vi så nå lørdag. Og så var der naturligvis også masser af tid til venindehygge.. ;0)


Planen var at hente inspiration, samt besøge mine leverandører. Det var egentlig ikke mening at jeg, som sådan skulle finde nye leverandører - men man kan jo blive fristet ;0)

Og det blev jeg. Vi havde set at Claus Dalby skulle lancere sin "Scandinavian Christmas & Home Collection", og derfor gik vi naturligvis forbi for at se dette.


Jeg må sige, vi blev ikke skuffet. Utrolig fin kollektion i en stil, der vil passe ind i mange hjem.Mens Claus Dalby fortalte om kollektionen og tankerne bag, viste han, hvordan man nemt og enkelt kan skabe en smuk advents dekoration.

Små sukkulenter i selskab med pudemos og tilantia mos. 4 lækre stearinlys og en enkel lyskæde..  

Fin og enkel ik..

Her en model med fyrgrene, lærkegrene, stearinlys og igen en enkel lyskæde.. Så kan alle vist være med..

Jeg må indrømme, jeg faktisk blev så begejstret at, jeg har valgt at tage det hjem til butikken :0) 
Jeg glæder mig så meget, til at kunne tilbyde de fine ting til mine kunder. Jeg skal nok fortælle nærmere her på bloggen, når det hele kommer hjem..

Imorgen vil jeg vise lidt flere glimt fra messen..2 kommentarer:

 1. ok, når nu du lyder så sød, så efterlader jeg da en kommentar....Jeg skulle bare lige se nærmere på den fine lysdekoration - og hvor det grimme batteridæksel mon er gemt ?

  SvarSlet
  Svar
  1. :0)
   Jeg plejer at gemme det under lidt mos el lign.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥