lørdag den 29. august 2015

Der er altså noget med hylder..

De er bare så velegnet til at skabe hygge - eller ihvertfald give mulighed for at lave små stilleben og dermed skabe hygge.

  
Idag fik Gårdejeren sat en en hylde op for mig i stuen. Hylden var egentlig tiltænkt butikken, men nu hænger den altså her i den lille stue, hvor hele familien holder af at slænge sig i sofaen og se tv.

Billede og lysestager er fra butikken - dem kan du finde her. Den lille fugl er fra Green Gate og den lækre skjuler har jeg fundet i Søstrene Grene til billig penge :0)


Lige nu står billedet lidt ensomt og alene, men jeg skal lige have fundet et par familiebilleder frem fra gemmerne..

Hvad med dig - er du mon også til hylder?

3 kommentarer:

 1. Tja...må indrømme, at jeg nok mest er til hylder i reoler......dem er jeg til gengæld også meget glad for :)

  Jeg har ingen "pyntehylder" - det er der ikke plads til. Jeg overvejer dog en enkelt eller to på det lille murstykke i udestuen, når den er kommet i orden.

  SvarSlet
 2. Hylder er jo gode fordi man kan sætte pynt på dem :-) Jeg har altid haft åbne hylder i mine køkkener og aldrig overskabe. Og, jo, vi har også andre hylder rundt omkring, og på det seneste også et par knagerækker som man kan hænge lidt pænt på :-) Din hylde er fin! Kan godt forstå den kom op inde hos jer selv.

  SvarSlet
 3. Ja jeg er vild med hylder.
  De er geniale til at opmagasinere og sortere alt hvad blandt andet hjemme kontoret er fyldt af....Men som en del af indretningen er jeg særlig glad for dem. Vi bruger gamle hattehylder med tremmer på så de får et mindre massiv udtryk. ..og så hænger de ellers over både vores sofa og seng. Glas og lys... smukt sengelinned og andre særlige ting pryder dem. En del af vores hjem som jwg er særligt glad ved.
  mange hilsner Susan

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥