onsdag den 19. august 2015

Formland tur - del 2

Som jeg nævnte igår, er det at besøge Formland, en god mulighed for mig for at hilse på leverandører og se og mærke de forskellige varer. Samt selvfølgelig også hente inspiration fra andre udstillere.

En af de udstillere der aldrig skuffer, er B-Green, som forhandler lækre potter, skodder, metalkasser mv. På Formland er det muligt at se stort set hele deres sortiment..
Her et par glimt fra deres stand:


Jeg var også et smut forbi Chic Antiques stand: 


Jeg er lidt vild med den måde de præsenterede deres julekugler. Den ide skal jeg helt sikkert have kopieret til butikken..


Fint og enkelt - og jeg har allerede nogle vinduer stående, hvor glasset er itu, så der er vist ingen undskyldning ;0)
Der er vist i øvrigt ingen tvivl om at julen i år, står i naturens tegn. Dæmpede farver, naturmaterialer - kogler, skind mv. Og så utrolig enkelt.. Meget fint, synes jeg..

Her et par glimt fra Artefinas stand:
  

..her har der dog sneget sig lidt rødt ind..


Kobber var der også flere der havde med og "Danas have" havde nogle fine sager med:


Også hos "Nordic Living", var der julepyntet  - her også med lidt guld..
Se lige koglerne ved store spejl. Det er fra et "Abe træ" - jeg synes de er vildt flotte..


Nu sagde jeg naturlig jul - men hos Maileg er der altid røde farver hos deres skønne nisser, selvom et par af dem i år, havde fået en grå hue ;0)
Det var en dejlig tur. Mit hovedet er fyldt med ideer og tanker og jeg glæder mig allerede til efterårs - og julevarerne begynder at lande i butikken..

Indtil da, er det bare med at nyde det skønne sommervejr vi har lige i øjeblikket :0)

..fin romantisk pyntet vægophæng fra Chic Antique  - det er ikke så meget der skal til. Roser, lidt brudeslør og hjerteranke..

 ( du kan i øvrigt finde vægophænget lige her  - og lige nu har jeg -20% på alt brugskunst og tekstil i butikken..)

4 kommentarer:

 1. Fine fine billeder - omend, ja, lidt tidligt at "jule".. :)
  Fedt at vide, selvom jeg nu ikke normalvis følger "modens gang", at det bliver meget naturligt i år. Jeg er ikke så meget til alt for meget af det gode - og bruger gerne både sommer og vinter og jul helt almindelige naturlige ting i mine pynterier - skønt! :)
  Og jeg skal da vidst på jagt efter et lille vindue uden glas der kan stå i stuen og pynte...det ser bare så fint ud med de forskellige julekugler hængende... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine..
   Ja, jeg nyder også at inddrage naturen året rundt og hos os er der også forskellige traditioner forbundet med julen - fks. gammelt julepynt der skal op uanset hvordan "trenden" er pt ;0)
   ..ja ideen med det gamle vindue er bare rigtig fin..

   Slet
 2. Uh, det er nu alligevel godt at vide at der er længe til jul! Men naturlig julepynt er lige mig :-) Og jeg er helt vild med abetræskoglerne!
  Indtil videre: God sommer- og solskinsdag til dig!

  SvarSlet
 3. Super lækker billeder. Giver så meget inspiration. Er lige som du helt vild med vinduerne til julekuglerne. Det må da være et most..... Allerede nu tænker jeg i baner med at få sat sådan et vindue op mellem to rum. Altså slå hul i muren..... Det ville da blive så fantastisk smukt:)
  Rigtig skøn lørdag
  Charlotte (Hos Villa Fryd)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥