Gå videre til hovedindholdet

Update på butiks udvidelse - og lidt postkort hjælp..

Så er det vist på tide med en lille update på butiks udvidelsen.

Her er nu kommet nyt loft og de gamle bjælker er  - næsten - renset fri for gammel kalk. 


De gamle bjælker i loftet er naturligvis bevaret og der hvor det har været nødvendigt at forstærke, er det også sket med en stor træbjælke, fremfor en jerndrager.
Væggene bliver pudset op og så kommer der nye døre og vindue i - og husker jeg rigtig, kommer de i næste uge :0)


Det går hurtigt fremad nu, hvor der ikke længere skal rives ned, men istedet bygges op og jeg er så småt begyndt at indrette butikken inde i mit hoved ;0)

En anden ting, jeg går og pusler lidt med, er små opstillinger i den nuværende butik. Opstillingerne tager jeg billeder af og bruger på butikkens Facebook side og på hjemmesiden - og så leger jeg lidt med tanken om at få lavet nogle postkort eller lignende, jeg vil lægge med ved mine kunders varer, når de har handlet i butikken eller i web- shoppen.
Et af billederne, jeg tænker på at bruge er dette:


 Hvad tænker I?


Kommentarer

 1. Det ser godt ud, dejligt når det bliver færdigt og du kan indrette det, det er altid sjovt :-). Billeder til at lægge ved er da en rigtig sød ide og den du viser ser fin ud :-), kh Margit

  SvarSlet
 2. Hvor har i fået restaureret lofterne fint. Så flot med de gamle bjælker og brædder. Det bliver herligt med det nye store butikslokale.
  Fint motiv til kort.
  God weekend.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Det bliver da spændende med en helt ny butik :-) Motivet er smukt, og ideen med at lægge et postkort ved ordren er god - hvis altså man kan få dem trykt uden at det koster alt for meget ...?

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud. Glæder mig til en dag at se butikken ved selvsyn...den ligger jo meget tæt på mig...hehe :)

  SvarSlet
 5. Hvor spændende med den nye butik... og dine kort er en rigtig god ide. Den du viser ser rigtig godt ud, og vil da bestemt friste sådan en som mig.
  Knus Susan

  SvarSlet
 6. mega god ide med at lave postkort :-) Du tager de smukkeste og mest inspirerende billeder <3

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.