fredag den 13. marts 2015

Update på butiks udvidelse - og lidt postkort hjælp..

Så er det vist på tide med en lille update på butiks udvidelsen.

Her er nu kommet nyt loft og de gamle bjælker er  - næsten - renset fri for gammel kalk. 


De gamle bjælker i loftet er naturligvis bevaret og der hvor det har været nødvendigt at forstærke, er det også sket med en stor træbjælke, fremfor en jerndrager.
Væggene bliver pudset op og så kommer der nye døre og vindue i - og husker jeg rigtig, kommer de i næste uge :0)


Det går hurtigt fremad nu, hvor der ikke længere skal rives ned, men istedet bygges op og jeg er så småt begyndt at indrette butikken inde i mit hoved ;0)

En anden ting, jeg går og pusler lidt med, er små opstillinger i den nuværende butik. Opstillingerne tager jeg billeder af og bruger på butikkens Facebook side og på hjemmesiden - og så leger jeg lidt med tanken om at få lavet nogle postkort eller lignende, jeg vil lægge med ved mine kunders varer, når de har handlet i butikken eller i web- shoppen.
Et af billederne, jeg tænker på at bruge er dette:


 Hvad tænker I?


6 kommentarer:

 1. Det ser godt ud, dejligt når det bliver færdigt og du kan indrette det, det er altid sjovt :-). Billeder til at lægge ved er da en rigtig sød ide og den du viser ser fin ud :-), kh Margit

  SvarSlet
 2. Hvor har i fået restaureret lofterne fint. Så flot med de gamle bjælker og brædder. Det bliver herligt med det nye store butikslokale.
  Fint motiv til kort.
  God weekend.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Det bliver da spændende med en helt ny butik :-) Motivet er smukt, og ideen med at lægge et postkort ved ordren er god - hvis altså man kan få dem trykt uden at det koster alt for meget ...?

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud. Glæder mig til en dag at se butikken ved selvsyn...den ligger jo meget tæt på mig...hehe :)

  SvarSlet
 5. Hvor spændende med den nye butik... og dine kort er en rigtig god ide. Den du viser ser rigtig godt ud, og vil da bestemt friste sådan en som mig.
  Knus Susan

  SvarSlet
 6. mega god ide med at lave postkort :-) Du tager de smukkeste og mest inspirerende billeder <3

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥