søndag den 29. marts 2015

Påskestemning på kontoret

Jeg er blevet helt glad for at lave små stillebens på bordet her på arbejdsværelset - eller kontoret som det faktisk mest bliver kaldt herhjemme.
Jeg er bruger jo også en del tid her efterhånden. Det er her computeren står og her bruger jeg en del tid til at tjekke emails, passe webshoppen og ikke mindst blogge ;0) - og så er det altså rart, når her er lidt hyggeligt..


Lige nu breder påskestemningen sig i huset og her på kontoret står et fint malet papæg, den gamle emaljekande og et lys med en skøn duft af liljekonval. 


Ægget var et jeg lavede sidste år - du kan se her hvordan. Jeg har plantet en lille hornviol i og pyntet med lidt vagtelæg og hø.
Tror faktisk jeg lige skal have lavet et par stykker til. Jeg har også set en variation, hvor de to dele af papægget er sat sammen til et helt og så var der bundet en sløjfe rundt om.. det så også rigtig fint ud og den ide tror jeg skal afprøves..


Idag har jeg lavet beton æg, sammen med en god kollega. Jeg glæder mig til de tørrer, så jeg kan bruge dem i små stillebens hist og pist.


2 kommentarer:

  1. Æg gør sig nu fantastisk på denne årstid..... skønt stilleben

    SvarSlet
  2. Sikke et fint stilleben, du har lavet! - God Påske :-)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥