Gå videre til hovedindholdet

På en regnvåd forårs(!) dag..

..tjaa det er jo ikke fordi vejret har vist sig fra sin bedste forårs side idag - øv altså! 

Datteren og jeg havde ellers planlagt en dejlig "ose-tur" til byen idag. Det fik vi nu alligevel, men det altså sjovere, når man ikke skal bøvle med paraplyer mv. - til gengæld smager kaffen og den varme kakao måske netop lige lidt bedre, når man frosset lidt ;0)


 På vej hjem, gjorde vi stop hos en lokal gartner jeg har en aftale med, for at hente forårs blomster til butikken.


Nogle af dem fik plads i vores egne krukker her ved hoveddøren..


 - det hjalp da lidt på forårs stemningen - men altså ikke på vejret! I skrivende stund, trommer regnen på taget her på kontoret i udestuen..
 Forhåbentlig bliver det bedre i morgen..


Kommentarer

  1. Ja, vejret har mildest talt mindet mest om en aprilsnar, en dag for tidligt. Vi er egentlig i gang med at male haveskuret, men kan jo ikke komme videre før vi har haft nogle dage med tørvejr.

    Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget. Kæresten fik jo lavet mit tomatstativ færdigt :)

    SvarSlet
  2. Rigtig god påske til dig.
    Klem Lonni

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.