søndag den 1. december 2013

Vinderen er...

Så har jeg trukket en vinder af Jule Give Away'en.


Jeg har stadig ikke knækket koden til at sætte "udtræknings-link" ind - så I må tro mig, når jeg siger at "Find en vinder" udtrak Fru Søglimt, som lagde følgende kommentar:

Hvor er musen bare kær. Jeg kommer i julestemning ved at pynte op, høre julemusik, og .......på en kold dag gå en tur op i vores juletræsplantage og vælge vores juletræ. En helt særlig tid, at gå ude iblandt de mange juletræer, når man tænker på, at snart skal mange af dem stå i varme pyntede stuer.
 
Tillykke til dig og tak til alle jer der havde lyst til at deltage. Det har været rigtig sjovt at læse jeres kommentarer om hvordan I kommer i julestemning :0)
 
Fru Søglimt, hvis du sender mig en mail med adresse mv, så er der en mus på vej til dig :0)
 
GOD AFTEN

1 kommentar:

  1. Det er ikke fordi jeg kender den specifikke løsning på hvordan linket ligges ind, men når tingene ikke fungere for mig og der er noget jeg gerne vil vise på min blog, bruger jeg bare det der hedder "klippeværktøj", sådan en lille saks med rød cirkel. Så kan man klippe et billede fra den del af skærmen man lyster og gemme det i billedformat, lige til at sætte på bloggen. Måske kunne du bruge det tips? :-)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥