Gå videre til hovedindholdet

Påske pasteller

.. i form af disse smukke ranunkler, jeg fik af min mor forleden.

De står smukt i vasen fra Holmegaard


Det er dejligt med lidt pasteller indendørs -særligt i det gråvejr vi har haft idag.. Det hjælper lidt på humøret synes jeg.

Et andet sted der har sneget sig lidt pasteller ind er i køkkenet, hvor de små påskelam/får fra Maileg står. De er rigtig søde, selvom jeg stadig synes det er lidt makabert at sætte lys på ryggen af dem - smiler..


De er flyttet ind på hylden i køkkenet, hvor også metalskiltet her har plads. Budskabet " Friends and family gather here" er måske meget sigende - særligt her i påsken, hvor vi jo ofte samles med familie og venner.

Idag har vi tilbragt dagen med gode venner - dog ikke i vores køkken - vi var nemlig på besøg hos dem til vores traditionelle langfredagsbrunch og "påskeægs trilleri"..skønt. ;0) Dog kunne vi godt have ønsket lidt bedre vejr til at trille påskeæggne i - men hyggeligt det var det.


Håber I nyder påsken derude - på trods af gråvejr og sne..

God eftermiddag - og aften :0)

Kommentarer

  1. Hvor er de bare smukke de lyserøde Ranunkler, de er og bliver en af mine ynglings blomster :-)

    Vi har også været sammen med svigerfamilien og har trillet påskeæg og spist dejlig Påskefrokost og nu slapper vi bare max af :-) Fortsat god Påske til dig og dine.

    Knus Susi

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Susi
      ja ranunkler er absolut også på min favoritliste :0)
      Dejligt at tilbringe tid sammen med familien - imorgen er det vores tur til påskefrokost..uhm
      god aften

      Slet
  2. Skønne ranunkler! Og, ja, tænk at trille påskeæg i sne ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. ..ja det var lidt underligt at stå der i snevejr ;0)
      God aften

      Slet

  3. Ranunkler er bare en af de skønneste forårsblomster, tusind tak for de skønne påskeæg der kom med posten i onsdags
    God påske hilsen Ditte

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ditte
      Hvor er jeg glad for at høre de nåede frem som planlagt :0)
      god aften

      Slet
  4. Flotte bilder. :) nydelige ranukler :)

    SvarSlet
  5. Skønne fotos af dejlige ranunkler :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det :0) Rigtig god påske til dig..

      Slet
  6. Det er én af mine ynglingsblomster too ; )

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep de er bare de smukkeste forårsblomster :0)
      Rigtig god påske

      Slet
  7. Skøn og henrivende buket. Fortsat god påske. Her har vi ingen sne og sol hver dag, underligt at der er så forskelligt i vores lille land.
    K.H. Anette fra Fru Pedersens have

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anette
      - og i lige måde :0) ja, det er utroligt sådan en forskel der er - jeg har været lidt misundelig på dig, når du skriver om at sneen er væk ;0) Idag vågnede vi op til mere sne - men det er heldigvis væk igen de fleste steder..
      God aften

      Slet
  8. Skønne pastelfarver og sikke et fint skilt.! Håber du nyder Påskedagene. :-)
    Kram
    Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Birgitte
      Du kan tro jeg nyder det :0) Imorgen står den på påskefrokost med familien.. Hyggeligt - og så har de endda lovet solskin de næste par dage, så bliver det altså ikke bedre ;0)
      god aften

      Slet
  9. Jeg er enig med de andre - de blomster er altså bare fine. Elsker den smukke 'sarte' farve.
    God påske (:

    - Kit

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.