onsdag den 13. marts 2013

Måske passer de alligevel meget godt lige nu...

I vinterferien gjorde jeg et fantastisk fund - ihvertfald hvis du spørger mig..


 Jeg havde længe været på udkig efter et par skøjter - til pynt vel at mærke ;0) - og så fandt jeg et par i en genbrugsbutik til den nette sum af 25 kr!!! Tror I lige de røg hurtigt under armen.. Jeg ved godt de ikke er helt antikke, men de har nogen år på bagen og er rigtig fine.. Utrolig så glad man kan blive for sådan et "fund".. ( I øvrigt er de lige min størrelse - så kan jeg jo altid nappe en tur over isen, hvis lysten melder sig smiler..)


Jeg havde egentlig besluttet at de skulle pakkes væk, nu foråret var på vej - men nu bliver jeg da helt i tvivl? - For hvor er det lige foråret er blevet af?!  
Ja, jeg er nok ikke den eneste der er træt af snevejr - men så fik jeg da lige en mulighed for at vise skøjterne - men jeg tror altså alligevel jeg pakker dem ned, for jeg er stadig lidt naiv og tænker at foråret er liiige om hjørnet..Er du mon lige så naiv som mig ;0)

- Rigtig god aften derude..

2 kommentarer:

 1. Tror også på at foråret er lige rundt om hjørnet :-)
  Dejligt med sådan et skøjtefund, hvis du synes de ser for fine ud, kan du slibe dem med lidt sandpapir, der hvor de naturligt ville have været slidte, hvis de var gamle :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Sikke nogen flotte skøjter. Jeg kan godt forstå hvis du blev i tvivl om de skulle gemmes væk nu, for hvor blev foråret lige af?
  Håber snart det kommer :-)

  Ha' en dejlig dag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥