Gå videre til hovedindholdet

Jeg har givet mig selv en gave..

.."bare fordi.." Kender I det :0)
Jeg har kigget langt efter denne bog siden jeg fandt ud af den blev udgivet.. Det er bogen "Eventyrlig Påske" fra Jeanne d'Arc Living jeg taler om.. 


Jeg køber ofte bladet og bliver inspireret og nu har jeg altså købt denne bog og den lever helt klart op til mine forventninger. Udover gode ideer, står der lidt om hvorfor vi holder påske, der er et bud på lidt lækker påskemad, fine blomsterdekorationer og meget andet.. - prøv at se lidt billeder fra bogen her:

Fine påskeæg

Smukke blomster

Lidt om indretning

og lidt til den søde tand ;0)

Det er helt rart at sætte sig selv i første række engang imellem og jeg glæder mig til at kigge mere i bogen..

Ha' en dejlig aften
- og husk at gøre noget godt for dig selv 

Kommentarer

 1. Ja, det ligner da en dejlig gave. Godt du gav dig den ;-)

  SvarSlet
 2. Ja det er en dejlig bog, den har jeg også givet mig selv :-) Kender du den de har lavet om have, den er også helt fantastisk og super inspirende, lige en bog for dig tror jeg :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 3. Altid skønt at give sig selv en gave :-)

  Det er en flot blog du har og jeg har meldt mig som fast læser.
  Du kommer på min blogliste/rulle om lidt og jeg håber du vil gøre det samme for mig.
  Jeg glæder mig til at følge dig.

  Ha' en dejlig dag.
  Kh Birgitte

  SvarSlet
 4. wauw en smuk bog, er helt vild med æggene med hæklerier på. Mon det er en dyr bog? Jeg må vidst hellere finde ud af det?

  SvarSlet
 5. Dejlig med en gave i utide, og så er man klar over, at gaven ikke skal byttes :-)
  Ha en god kold weekend og nyd den nye bog.
  Marts hilsen Susanne

  SvarSlet
 6. Hej, hvor har du købt den, alle steder jeg kigger er den udsolgt
  Hilsen Ditte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.