Gå videre til hovedindholdet

Tøvejr..

Ja, jeg ved jo godt det ikke vare ved - desværre! I næste uge har de igen varslet sne og nattefrost..

Men vi har haft tøvejr her i weekenden og selvom det kribler i fingrene for at gøre krukkerne forårsklar, så holder jeg mig i skindet ;0)

Flere steder hænger der smukke istapper


De kæmper bravt vintergækkerne og kigger nu frem flere og flere steder i haven..

Ellers har weekenden her primært stået på indendørs aktiviteter - jeg er i fuld gang med påskeæg produktionen, ungerne tegner og klipper hemmelige gækkebreve - schh.. og vi har haft gæster til kaffe og kage idag.. - og nå ja, så aflagde vi lige vagtlægen et besøg i går aftes..suk!..sønnen har lagt sig med mellemørebetændelse..øv altså - og så lige nu, hvor vi er startet på vinterferien. Men han er heldigvis i bedring, så vi satser på det er hurtigt overstået så vi rigtig kan nyde ferien :0)

Billedet her er fra sidste år - men syntes lige jeg trængte til lidt forår :0)

God aften derude 

- tak for søde kommentarer, det varmer altid, når I tager jer tid til at lægge en kommentar, så jeg kan se hvem der har været forbi   


Kommentarer

 1. Lækker forårsstemning. Godt sønnen er i bedring. Her har vi også haft tø, jeg var en lille tur i haven og klippe lidt ned, ved godt at det er tidligt, men jeg trængte sådan til lidt havearbejde :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder. - Godt du sluttede af med et forårsbillede :-) God bedring med sønnen og god vinterferie!

  SvarSlet
 3. Det har været dejligt med forårsfornemmelserne i luften i weekenden. Selv om de lover mere frost og sne, giver det da et lille praj, om hvad der er i vente ;)
  Dejligt forårsbillede, selv om det er fra sidste år ;)
  V.h
  Hexia ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.