tirsdag den 5. februar 2013

"Fra skrot til slot"?

I stalden står denne gamle skænk..


Den stod der da vi overtog Gården. Jeg lavede en aftale med de tidligere ejere om at de bare skulle lade den stå, for jeg synes den var så fin med udskæringer mv. 

..se bare lågen her..

..og her for oven..

Jeg har kigget på den et stykke tid nu og jeg tror, jeg vil kaste mig ud i projektet og se om jeg ikke kan få gjort den fin igen - tænker det nok kommer til at kræve en del knofedt, grundrens og maling! 

Men hvad gør det, hvis der kommer noget smukt ud af det ;0) - Jeg krydser ihvertfald fingre for det kan lade sig gøre..

 - hvad tror du?

9 kommentarer:

 1. Tænker den bliver super fin....

  SvarSlet
 2. Jeg tror den kan blive rigig fin efter en omgang grundrens, lidt slibning om en omgang maling. Farve ville jeg jo selvfølgelig vælge hvid. :-)Det bliver spændende om du gåt i gang og at se det færdige resultat.
  Ha´en fin onsdag
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Jeg tror den kan blive rigtigt fin! Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af den. Altså, hvis du vil dele resultatet med os ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg tror at den bliver helt fantastisk fin, så kom bare i gang :-)
  Den vil da passe så fint ind i dit hjem, tror at du bliver meget glad for den. Jeg elsker selv gamle møbler og har næsten ikke andet og det er utroligt hvordan man kan forandre et møbel bare med maling. Glæder mig til at se resultatet :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 5. Hejsa jeg tror den kan blive super flot, det kræver nok lidt knofedt men er sikker på resultatet er det hele værd.
  Jeg er selv ved at sætte en gammel slagbænk i stand, det er også noget af et projekt men er sikker på at det bliver godt. Der en vis selvtilfredshed ved selv at ha ordnet tingene, og man kan få nogle lækre og unike ting til få penge. God arbejdslyst, håber at se billeder af det færdige resultat hilsen Ditte

  SvarSlet
 6. den ser tung ud men den skal nok blive flot husk en ordentlig grunder så der ikke trækker gult igennem
  god fornøjelse og glæder mig til at se billeder

  SvarSlet
 7. den er bare skøn, glæder mig til at se dit færdige projekt:)

  SvarSlet
 8. Det skal nok blive godt, glæder mig til at se resultatet :-)

  SvarSlet
 9. Den skal nok blive rigtig fint.
  Jeg har et skab der ligner den. Det fik vi sandblæst, og så har skabet få hvid olie, hvilket vil sige at det fremtræder i dets træsort, men lyst som når man har sæbebehandlet et gulv med hvid lud... Dette var også et gl. skab som stod på loftet, da vi overtog gården... Vi har flere møbler som vi har behandlet som dette. Bl.a min mands bedsteforældres gl. teaktræsspisestue, som er mindst 60 år gl. Bord og stole fik samme tur. Det gl. sorte nappabetræk blev taget af, og stolene blev ombetrukket med lyst sandfarvet læder... Er bare blevet super godt. Og så er det jo solidt bord og stole. Ikke en der rokker eller er vakkevorn' - Tror vi har stue i det resten af vores liv. Måske en ny ombetrækning kan komme på tale undervejs, såvel som det skal mættes med ny olie over tiden, men ellers... :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥