fredag den 8. februar 2013

Til fredags slik?

Ok det er måske lige i overkanten at fylde krukken her med slik, men det var hvad der stod på skiltet hos Søstrene Grene, hvor den er fra :0)Jeg har fået den i gave og synes den er rigtig fin - lige nu står den i vindueskarmen i tv-stuen, hvor den fylder godt ud. 
Vinduet er meget stort og jeg synes det kan være lidt svært at få indrettet vindueskarmen hyggeligt - særligt fordi det er det gamle vindue - uden sprosser. Men så er det dejligt med ting der fylder godt ;0)


På et tidspunkt skal vinduet her og 2 andre i den anden stue udskiftes, men det må altså lige vente lidt endnu.. 

Apropos fredagsslik så har vi fundet nogle ( lidt mindre ) skåle frem og sidder og hygger i sofaen til dejlig Disney film om Klokkeblomst. Nu er det desværre blevet storebrors tur til at være syg, men så er det jo rart at kunne putte sig lidt i sofaen med lillesøster :0)

Ha' en dejlig fredag aften derude

4 kommentarer:

 1. Nujhhhh, det kunne ellers være godt med snolder til randen i dit fine nye glas. Og tak for reminderen og snolderbøtter, har er vi nemlig ikke nået så langt, drengene stener på sofaen i deres udklædningsdragter og jeg, ja jeg sidder jo her hos dig :)
  Kan I, trods sygdom, have en rigtig dejlig fredag aften.

  Knus Jill

  SvarSlet
 2. Den er da fin! Og det er hyggeligt at se Disneyfilm med små børn :-) Den slags er mine vokset fra. God weekend!

  SvarSlet
 3. Her er der Oliver der er også er syg, de er hele 8 personer der er syge i klassen..
  Der kunne lægge man fine ting...en masse gamle sølv knapper fx til at være kreativ med eller plane en plante på bunden og låget dekorere ved siden af...
  mht til vinduet, man kan lave midlertidige sposser og sætte på men ellers et gammel vindue eller en gennemsigtig jernfrise alla denne http://www.vintage-huset.dk/product.php?prod_id=53&cid=27
  god weekend

  SvarSlet
 4. Fyldt med tørrede frugte er måske ikke så slemt med et stort glas ;-)

  men hvis du gerne vil have sprosser for at gøre vinduet mere "beboeligt" kan du jo lime lister der er lavet så de ligner sprosser, både ind og udvendigt.
  Så kan du jo nærmest få palævinduer

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥