lørdag den 2. februar 2013

Det færdige resultat

Jeg synes lige jeg ville vise jer hvordan skabene i entréen kom til at se ud - nu færdigmalede ;0)


Vi valgte at beholde de oprindelige skabe og så bare slibe og male dem. For at gøre dem lidt finere, valgte jeg at sætte et nummer på hver låge.


Skabelonerne til numrene lavede jeg selv. Jeg printede blot nogen tal ud i karton og klippede dem ud - det synes jeg kom til at fungerer ok. Det er i øvrigt samme fremgangsmåde, som da jeg lavede sko opbevaringen her


Og når jeg nu er igang, kan I lige se lidt flere billeder af entréen..
Her kig fra hoveddøren og ind. 
Entréen her rummer hele 5 døre - hoveddøren og så døre til hhv. stue, køkken, badeværelse og bryggers..
Men jeg synes nu er lykkedes meget godt at gøre den lidt hyggelig og indbydende på trods af alle dørene..


Bordet her har jeg vist flere gange - det er købt i Netto.


 ..og det er billederne ovenover for øvrigt også :0)


Lige nu er der forårsstemning på det lille bord.. De små stager er i den fineste sart grønne farve og så en pastelblå hyacint - der i skrivende stund er sprunget ud og spreder en dejlig duft.

Idag skal vi passe gode venners børn og mens ungerne hygger til Børne MGP har jeg planer om at hygge med lidt kreative syslerier..

Rigtig god lørdag
7 kommentarer:

 1. Det der ble utrolig lekkert! Jeg elsker sjakkruter og har det selv på toalettet men ønsker meg ruter i gangen :D Klem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :0) Jeg er også bare så glad for det gulv - det er det samme som vi har i køkkenet og det stod også på min ønskeseddel i nogen tid ;0)

   Slet
 2. Wau, hvor ser det godt ud. Det var godt at du ikke kasserede de skabe, for de er da blevet så flotte. De ser så fine ud, sammen med det ternede gulv. Det er en rigtig hyggelig gang, og så hyacint duft uhm :-)
  Er gulvet fliser eller linolium ? Jeg overvejer jo et ternet gulv til min skurvogn.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Gulvet snyder lidt, for det er faktisk træ - sådan et man klikker sammen.. Tænker det vil være fint i din skurvogn - og så er det let at holde ;0)
   God aften
   KH.

   Slet
 3. Hvor er det altså blevet flot det færdige resultat, det må jeg komme forbi og se "Live", og måske er der en kop på kanden.
  Ja, jeg tager hatten af for dig.
  Du har virkelig fået indrette jeres gang fantasisk. Man har ikke fornemmelsen af alle de døre, der er lyst, venligt og hjerterum.
  Knus fra mig

  SvarSlet
 4. Det er rigtig fint. Vi skal selv havde nyt gulv i køkkenet i vores nye hus og jeg kunne godt tænke mig at vide hvor gulvet er købt, hvis du har lyst til at dele det.'

  Mange hilsner
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke
   Tak skal du have :-)
   Gulvet er købt gennem en tømrer..kan ikke lige huske mærket på gulvet, men prøver lige at undersøge det og så vender jeg tilbage. .
   Kh.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥