tirsdag den 16. oktober 2012

Den nærmer sig..

..julen - det ved I godt ik ;0)
 
Forrige weekend var jeg til blogtræf hos Tine ( det var super hyggeligt ). Her fik jeg startet juleforberedelserne lidt..
 
Jeg lavede nemlig disse to kræmmerhuse:
 
 
Kræmmerhusene er færdigkøbte - jeg beklædte dem blot med papir og limede en blonde på.
Jeg er ikke helt sikker på om der skal mere på eller jeg bare skal nøjes med hanken..
 
Jeg tænker de vil være super fine med lidt lærkegrene eller bløde enebær / gran.. Jeg skal helt sikkert have lavet lidt flere - måske også nogle store, der kunne hænge i loftet..
 
 
Jeg fik lov til at låne nogle bøger af Tine - bl.a. denne her: 
 
Den er superfin og MEGET inspirerende.. Tror helt sikkert den skal på "må eje - listen" :0)

En anden ting der er helt sikkert, er at jeg snart skal på indsamlingstur i skoven.. 
Det er nu der skal samles kogler, bog, fyrsvampe og meget andet.. Og så skal jeg og ungerne afsted efter kastanjer - jeg mangler nemlig at lave en lille efterårsting også.. nemlig en kastanjekrans - mangler nemlig en krans på døren og det er nok lidt for tidligt at lave en julekrans mon ikke - smiler..

Hvad med dig - er du startet på juleforberedelserne?

10 kommentarer:

 1. Nu er jeg desværre ikke så kreativ som dig, men mine juleforberedelser er begyndt oppe i hovedet i hvert fald;o) -Hvordan kan jeg pakke gaverne personligt ind?, - hvad mon de forskellige skal have og hvad mon jeg får af dem i gave?, - har vi virkelig ikke bare en lille plads til et lillebitte juletræ i lejligheden?!!, - kunne jeg få tid til at bage julekager i år mon?!...og i den dur... og så er jeg da også begyndt at samle ind (=købe) små ting til pakkelege, og adventsgaver som er en tradition jeg giver til min mor og min kæreste ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh kender godt det med at have hovedet fyldt med tanker :0)
   Jeg køber også adventsgaver til min mor, det er lidt hyggeligt at kunne glæde hinanden.. Overvejer om jeg skal lave en slags pakkekalender til min mormor i år - bare for at gøre lidt ekstra..
   Min mor og jeg bager sammen hvert år - nu sammen med børnene også.. Det er hyggeligt at gøre det sammen - og så får man det gjort, når man er flere om det - måske kan du bruge ideen :0)
   Ha' en dejlig aften
   KH.

   Slet
 2. ER ikke startet på så meget omkring julen men har da samlet nogle grene og ting fra skoven som lige pt ligger og tørre. Men ideerne er inde i hovedet såååå lidt gang i den er der jo.Fed bog du har lånt. Hyg dig , hilsen Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birte
   Skal også snart på "jagt" i skoven - i år skal jeg have samlet masser af kogler og lærkegrene..
   God aften
   KH.

   Slet
 3. De blev bare så fine dine kræmmerhuse....jeg har også nogle i store der hænger rundt omkring til jul...godt du finder inspiration i bogen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var dejligt at komme lidt igang :0)
   Rigtig god aften
   Kram

   Slet
 4. De blev jättefina! Å ja, julen närmar sig och jag längtar, även tiden före jul med alla förberedelser och pyssel är så härligt:-)
  Ha det så bra
  Kram Anneli

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anneli
   Tak skal du have :0)
   Jeg holder også meget af julen og de forberedelser der følger med..
   Rigtig god aften
   KH.

   Slet
 5. Var en tur i skoven i går og samle lidt kogler og grene.
  Har besluttet mig for at stille op til julemarkedet, som mine forældre holder sidst i november, så der er godt gang i planlægningen af, hvad jeg vil have lavet til min lille stand.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Uh det lyder rigtig spændende med julemarked.. Har overvejet det selv flere gange, men endnu er det kun blevet ved overvejelserne...
   Er spændt på at se hvad du finder ud af - sikker på det nok skal blive flot :0)
   Rigtig god aften
   KH.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥