Gå videre til hovedindholdet

"Mor ved du godt der er 2 måneder til juleaften idag?"

..Det var sønnens bemærkning til mig i morges, da vi var på vej til skole mv.  :0) Børnene glæder sig og går ligesom moderen og lægger planer ;0)

Forleden købte vi årets første julekalender - og jeg er sikker på den nok skal blive et hit - både hos børn og voksne..
Vi har nemlig købt Byg selv -julekalenderen af Shane Brox ( jep ham fra fra Shanes Verden..).

Billede lånt lige herJeg havde kigget på den sidste år, men kom fra det igen - men i år skulle det altså være og den ser rigtig lovende ud.
En hel kuffert fyldt med krea lækkerier, julehistorie og kalender låger.. Fedt..

Du kan finde den lige her hvis det er noget for dig - og husk det går til et godt formål

Og hvis du har lyst til at gå igang med at klippe klistre med ungerne lige nu fandt jeg også denne her på Red Barnets hjemmeside - også fra Shane Brox's hånd..

Billede lånt lige her, hvor du også kan finde vejledning mm.
Sød ik ;0)

 
Ideen er hermed givet videre..
 
Rigtig god fornøjelse

Kommentarer

 1. God ide! Jeg har lige printet alt til koen, så nu skal der gemmes mælkkartoner derhjemme :) Er sikker på Oliver vil synes det bliver sjovt at lave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er sød ik ;0) Vi samler også mælkekartoner - og alt muligt andet dims herhjemme..
   God fornøjelse
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.