lørdag den 13. oktober 2012

Så er efterårsferien startet..

..og det er bare skønt!! Så ja undskyld hvis du ikke er en af de heldige - men jeg kan altså ikke få armene ned ;0) En hel uge sammen med ungerne - dejligt..
Vi har ikke de helt store planer - andet end at nyde det..


Jeg startede dagen idag med en lang gåtur i skoven, sammen med en af mine bedste veninder. Bagefter nappede vi en kop kaffe og fik sladret lidt.. Herefter fik lillepigen legekammerat på besøg, sønnen tog til fodbold med farmand ( og senere på overnatning hos sin fætter ) så jeg havde "frie hænder".. Jeg benyttede lejligheden til at give køkkenet en "ordenlig omgang" og fik endelig fundet en god plads til mit nye legetøj "majoren"..

 
 "Majoren" er faldet godt til og er blevet brugt flere gange - både til kager og brød - og ungerne og jeg er enige om at den også må arbejde lidt her i ferien ;0)

 
Jeg har tidligere vist billeder af køkkenet og det er ikke fordi der er sket de store forandringer, men fik bare lyst til at vise lidt billeder igen.

Som jeg tidligere har nævnt er køkkenet et af de rum i huset jeg er mest glad for - det er "livsnerven".. Det er her der bliver drukket kaffe med gode venner, læst aviser og lektier, tegnet, lavet perleplader, bagt kager, udhulet græskar, syltet, lavet mad, drukket vin og meget meget andet..
Det er også et af de rum der hurtigst kommer til at rode - netop fordi det er her vi opholder os så meget :0) Men jeg nyder at være her - og ligenu er "ryddeligt og rent" hi hi ;0)

 
Jeg er stadig glad for vi bevarede de gamle skabe og bare malede dem.. Der er så god plads i dem og er jo bygget specielt hertil.. 

 
 
 
Trappen til førstesalen er ny og specialfremstillet hertil. Synes den falder så god ind i stilen.
Under trappen er det meningen at der på sigt, skal bygges en lille bænk man kan sidde og slappe af på..
 
 
Opslagstavlen ved skabet har jeg også vist før. Det er en blød masonit plade beklædt med stof. Her hænger billeder af venner og familie, børnenes første sko, perleplader mv - alt hvad der er betydningsfuldt for vores lille familie. Det er et dejligt sted at kigge og der kommer tit en god snak ud af det - .."kan du huske dengang at.."
 
Jo det er helt sikkert et dejligt rum - og særlig sådan en efterårsdag, hvor solen står højt på himlen og kaster lys igennem vinduerne..
 
 
Håber I har haft en dejligt dag derude..
 

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre billeder.. Er helt vild med den sorte bogholder (eller hvad sådan en fiks sag nu rigtigt hedder :))

  SvarSlet
 2. Et rigtig hyggeligt og personligt køkken du har dig! Er sikker på det er et rum hvor man føler sig rigtig hjemme;o)

  /Charlotte
  hyggeglimt.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. hvor ser det bare godt ud...det hele, jeg har også et par ferie dage til og med onsdag så er det anders' tur. Vi brugte jo en hel extra uge før sommerferien på brylluppet... så der er ikke så meget at rutte med når der også er jul og vinterferie og påske

  SvarSlet
 4. Sikke et fint køkken du har. Dejlige inspirerende billeder.
  Jeg har startet en forkælelses give away på min blog. Hvis det er noget for dig, er du hjertelig velkommen til at deltage.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 5. Rigtig dejligt køkken i har fået. Vi renoverede osse vores køkken sidste år og bevarede de gamle skabe, som blot er sprøjtemalet. Hvor har i købt det skakternede køkkengulv? Vi har nemlig også skaktern i køkkenet, men det er købt i silvan, og det er bare så svært at få visse pletter af feks. tomatpure eller paprika... det lidt træls. De går af hvis man tørrer det op med det samme.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 6. Hej piger
  Tak for jeres søde kommentarere :0)

  Heidi - gulvet er købt gennem vores tømrer. Det er let at holde synes jeg.. Jeg vil godt prøve at finde ud af hvad det hedder mv. hvis det er ?

  Rigtig god aften til jer alle
  KH.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥