Gå videre til hovedindholdet

Brunch

Det var hvad jeg havde inviteret veninderne til igår. Det kan helt klart anbefales - ren tøsehygge med lækker mad, Asti, sladder, fnis og hvad der ellers høre sig til ;0)

Enkelt bordpynt med elfenbenfarvede bloklys med en grov snor bundet omkring.
Rundt om lysene havde jeg drysset lidt rosenblade..
På hver tallerken lå en serviet og en rose. 
Omkring disse havde jeg bundet samme snor, som jeg havde brugt til lyset.

Den færdigkøbte juice havde jeg valgt at hælde på glasflasker - det ser altså lidt pænere ud end papkartoner..

Frugt er bare altid lækkert -særligt når det bliver anrettet på et pænt fad..
"Sølv"fadet her, har jeg et par stykker af  - jeg brugte også et til pålæg og ost.
Tak til min søde kollega, der har hjulpet mig med få fat i dem :0)

 Man er helt opløftet efter sådan en dag - tak piger, hvis I læser med ;0)

Her til sidst skal I lige se den buket jeg fik af min svigerinde
Uhm lige min stil - I like..Kommentarer

 1. Hej, ser så hyggeligt og dejligt ud.

  SvarSlet
 2. Hvor ser og lyder det bare hyggeligt.
  Man gør det bare alt for sjældent:-))

  Ha´en dejlig aften eller nærmere dag imorgen:-))

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Det lyder såååååå hyggeligt :O) Klem Betina

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.